Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Trailer 29/5: Απίστευτη μάχη για ένα απίστευτο έπαθλο - Gkourou.com Survivor Trailer 29/5: Απίστευτη μάχη για ένα απίστευτο έπαθλο

Survivor Trailer 29/5: Απίστευτη μάχη για ένα απίστευτο έπαθλο


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Συγκεκριμένα όπως βλέπουμε στο trailer που έδωσε ο ΣΚΑΪ στη δημοσιότητα, ο Σπύρος Μαρτίκας έρχεται για ακόμη μία φορά σε ανοιχτή κόντρα με τον Άρη Σοϊλέδη και… ανάβουν τα αίματα.

Ο παίκτης των Κόκκινων κατάφερε να νικήσει και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και παρέμεινε για ακόμα μία εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης, δείχνοντας αναμφίβολα τη δημοφιλία του.

Ωστόσο το παράπονο του απέναντι στον γνωστό ποδοσφαιριστή είναι τεράστιο, τονίζονται ότι τον τελευταίο καιρό έχει ξεφύγει και ειδικά απέναντι του είναι ακόμα πιο σκληρός, κάτι που του έχει δημιουργήσει μεγάλα ερωτηματικά.

Μπορεί ο Ατζούν Ιλιτζαλί να μη βρίσκεται στο επεισόδιο της Κυριακής, ωστόσο ο Γιώργος Λιανός είναι εκεί για να κάνει μία τεράστια ανακοίνωση όσον αφορά το έπαθλο το οποίο θα διεκδικήσουν.

Αυτό θα είναι για ακόμη μία φορά ένα ταξίδι το οποίο δεν χάνεται αφού μιλάμε για εμπειρία ζωής και όπως αναφέρει ο γνωστός παρουσιαστής, η ομάδα που θα νικήσει θα ταξιδέψει στο Μεξικό.

Δείτε  ΕΔΩ μια πρώτη εκτίμηση για το ποια ομάδα ταξιδεύει στο Μεξικό!!


Διαφήμιση - Advertisement