Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 25/5: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας - Gkourou.com Survivor spoiler 25/5: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor spoiler 25/5: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας


Διαφήμιση - Advertisement

 



Εντάσεις και κόντρες στο επεισόδιο της Τρίτης στο Survivor, με πρωταγωνιστές τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και Σπύρος Μαρτίκας.

Στο τρέιλερ που κυκλοφορεί φαίνεται ότι και οι δύο τους ανταλλάζουν “πυρά”, με τον make up artist να υποστηρίζει ότι ο φαρμακοποιός “απέδειξε για άλλη μια φορά τι κακό χαρακτήρα έχει”, κατηγορώντας τον ότι δεν έχει μάθει να σέβεται.

Ο Σπύρος Μαρτίκας με τη σειρά του ρίχνει τα βέλη του κατά του make up artist, λέγοντας ότι έχει παραμείνει στο παιχνίδι περισσότερο από όσο θα έπρεπε. “Έχεις την εντύπωση ότι μπορείς να φτάσεις τελικό;” αναρωτιέται ο φαρμακοποιός σε σχέση με τον make up artist.

Στο μεταξύ, Κόκκινοι και Μπλε ρίχνονται στον στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν στον αγώνα επάθλου. Στο απόσπασμα φαίνονται οι παίκτες να ευχαριστιόνται με τη καρδιά τους την αναμέτρηση, καθώς καλούνται να αγωνιστούν με δεμένα τα μάτια τους κι αυτό φέρνει ευτράπελα.

Μετά από το αγώνισμα, οι εντάσεις επιστρέφουν, ενώ επίκεντρο των αντιπαραθέσεων γίνεται για άλλη μια φορά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος δέχεται πυρά από παντού. Τα μέλη της Μπλε ομάδας γίνονται “μαλλιά κουβάρια”, ενώ κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης, ακόμη και η Βρισηίδα Ανδριώτου τα βάζει με τον αγαπημένο της Σπύρο Μαρτίκα, λόγω της συμπεριφοράς του απέναντι στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. “Απαράδεκτο αυτό που κάνεις” του φωνάζει.

Ποια ομάδα κέρδισε το σημερινό έπαθλο 24/5;

Οι Μπλε σε ένα παιχνίδι που θλεουμε να ξεχάσουμε γρήγορα κέρδισε το έπαθλο φαγητού. 

Πάμε, όμως, στα φρέσκα κουλούρια...

Την Τετάρτη 25/5 θα έχουμε έπαθλο επικοινωνίας.

Ποια ομάδα θα το κερδίσει; 

Πρώτη εκτιμήση είναι ότι η Μπλε ομάδα θα κερδίσει και το έπαθλο επικοινωνίας της Τετάρτης 25/5.

Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης αποχωρεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ από το Survivor.

Δείτε στο Instagram παρακάτω το οριστικό spoiler για το έπαθλο επικοινωνίας.


Διαφήμιση - Advertisement