Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 24/5: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί - Gkourou.com Survivor Spoiler 24/5: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Survivor Spoiler 24/5: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί


Διαφήμιση - Advertisement

 



Με αλλαγές ξεκίνησε η εβδομάδα στο Survivor, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει τι αποφάσισε η παραγωγή.

Ο γνωστός παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης ανέφερε πως η ξαφνική ίωση που “χτύπησε” την Κόκκινη ομάδα ανάγκασε τη Μαίη και τον Στάθη να μείνουν εκτός του αγωνίσματος της ασυλίας. Έτσι οι Κόκκινοι έμειναν μόλις με τρεις παίκτες.

Για αυτόν τον λόγο η παραγωγή του Survivor αποφάσισε πως για αυτήν την εβδομάδα οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι δύο. Ο Γιώργος Λιανός τόνισε ότι οι Κόκκινοι σε περίπτωση ήττας δεν θα αγωνιστούν για ατομική ασυλία, ενώ σε περίπτωση ήττας των Μπλε, ο παίκτης που θα κερδίσει μετά την ατομική ασυλία δεν θα μπορέσει να ψηφιστεί, αλλά δεν θα έχει το δικαίωμα να υποδείξει κάποιον συμπαίκτη του για υποψήφιο.

Κόκκινοι και Μπλε έδωσαν τον καλύτερό του εαυτό στον στίβο “μάχης” με στόχο τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, οι Κόκκινοι αν και ήταν μόλις τρεις, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Έτσι οι Μπλε έπρεπε να υποδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση. Την ατομική ασυλία κέρδισε ο Άρης Σοϊλέδης.

Στο συμβούλιο του νησιού, οι Μπλε ο Γιώργος Λιανός μέτρησε τις ψήφους και ανακοίνωσε πως ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Υπενθυμίζεται πως την Κυριακή υποψήφιος βγήκε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Έτσι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ποιος παίκτης αποχωρεί;

Η εκτίμηση μας σε προηγούμενη ανάρτηση έπεσε για μια ακόμη φορά μέσα.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποχωρεί οριστικά από το Survivor. 

Δείτε σε λίγο ΕΔΩ  ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού της Τρίτης 24/5


Διαφήμιση - Advertisement