Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 19/5: Κλείδωσε! Αυτοί κερδίζουν σήμερα - Gkourou.com Survivor Spoiler 19/5: Κλείδωσε! Αυτοί κερδίζουν σήμερα

Survivor Spoiler 19/5: Κλείδωσε! Αυτοί κερδίζουν σήμερα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το Survivor προβάλλεται κατ' εξαίρεση αυτή την Πέμπτη (19/5), καθώς δεν είχε μεταδοθεί το Σάββατο από τον ΣΚΑΪ, με την αγωνία να κορυφώνεται και τρεις παίκτες να περιμένουν να ακούσουν το ποιος εξ αυτών θα φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, φυσικά, είναι η κεντρική φυσιογνωμία όσων συμβαίνουν, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να έχει φτιάξει μάλιστα τη δική του καλύβα και να τονίζει για ακόμη μια φορά μπροστά στην κάμερα, ότι γίνεται διαρκώς δέκτης επιθέσεων, επειδή γνωρίζει αλήθειες.

Οι δύο ομάδες περνούν από την παραλία στο στίβο μάχης για το έπαθλο επικοινωνίας, σε ένα αγώνισμα που θέλει ισορροπία και μοιάζει να τους δυσκολεύει, θέλοντας οπωσδήποτε να μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στο τέλος, άπαντες συγκεντρώνονται στο συμβούλιο της αποχώρησης, όπου ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει το ποιος πρέπει να πάρει τη δάδα και να φύγει, επιστρέφοντας στην Ελλάδα.

Δείτε το trailer ΕΔΩ

Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας της Πέμπτης 19/5;

Οι «κόκκινοι» κάνουν απόψε την ανατροπή και κατακτούν τη νίκη στο αγώνισμα, άρα θα είναι αυτοί που θα επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης αποχωρεί.


Διαφήμιση - Advertisement