Διαφήμιση - Advertisement
Survivor trailer 19-5: Μάχη για το έπαθλο επικοινωνίας - Ποιοι κερδίζουν; - Gkourou.com Survivor trailer 19-5: Μάχη για το έπαθλο επικοινωνίας - Ποιοι κερδίζουν;

Survivor trailer 19-5: Μάχη για το έπαθλο επικοινωνίας - Ποιοι κερδίζουν;


Διαφήμιση - Advertisement

  


 

Το Survivor προβάλλεται κατ' εξαίρεση αυτή την Πέμπτη (19/5), καθώς δεν είχε μεταδοθεί το Σάββατο από τον ΣΚΑΪ, με την αγωνία να κορυφώνεται και τρεις παίκτες να περιμένουν να ακούσουν το ποιος εξ αυτών θα φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, φυσικά, είναι η κεντρική φυσιογνωμία όσων συμβαίνουν, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να έχει φτιάξει μάλιστα τη δική του καλύβα και να τονίζει για ακόμη μια φορά μπροστά στην κάμερα, ότι γίνεται διαρκώς δέκτης επιθέσεων, επειδή γνωρίζει αλήθειες.

Οι δύο ομάδες περνούν από την παραλία στο στίβο μάχης για το έπαθλο επικοινωνίας, σε ένα αγώνισμα που θέλει ισορροπία και μοιάζει να τους δυσκολεύει, θέλοντας οπωσδήποτε να μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στο τέλος, άπαντες συγκεντρώνονται στο συμβούλιο της αποχώρησης, όπου ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει το ποιος πρέπει να πάρει τη δάδα και να φύγει, επιστρέφοντας στην Ελλάδα.

 Δείτε ΕΔΩ μια πρώτη εκτίμηση για το ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης αποχωρεί


Διαφήμιση - Advertisement