Διαφήμιση - Advertisement
Σασμός επόμενα επεισόδια: Νέα σοκαριστική αποκάλυψη – Καταρρέει η Καλλιόπη - Gkourou.com Σασμός επόμενα επεισόδια: Νέα σοκαριστική αποκάλυψη – Καταρρέει η Καλλιόπη

Σασμός επόμενα επεισόδια: Νέα σοκαριστική αποκάλυψη – Καταρρέει η Καλλιόπη


Διαφήμιση - Advertisement

 


Πιο συγκεκριμένα, η Καλλιόπη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια αποκάλυψη που θα την σοκάρει στο νεκροταφείο του χωριού και θα βρεθεί ένα βήμα πριν καταρρεύσει.

Την ίδια στιγμή, τα όσα έμαθε για τον Άγγελο την συγκλονίζουν με τα νέα για τον τάφο της Ανθούλας να αποτελούν το μόνιμο θέμα συζήτησης στο χωριό.

Ο Διακομανώλης οδηγεί με την κατάθεση του τον δολοφόνο της κοπέλας στη φυλακή κάτι που εντείνει τους προβληματισμούς του Μανόλη αναφορικά με την κατάδοση του Μαθιού.

Η Αργυρώ είναι έτοιμη να φύγει για την Γερμανία με την Σεμίνα να είναι πιο απειλητική από ποτέ για τον Διονύση, με έναν άτυπο πόλεμο να έχει ξεκινήσει ανάμεσα τους.

Ο Αστέρης από την πλευρά του θα πάει να αποχαιρετήσει την Αργυρώ πριν εκείνη φύγει για την Φρανκφούρτη κάτι που όμως αναμένεται να έχει συνέπειες για τον ίδιο, με την ιστορία από την Κρήτη να παρουσιάζει εξελίξεις που θα φέρουν συγκινήσεις.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» (17/11, 21:00)

Η Μαρίνα σώζει την Καλλιόπη όταν τη βρίσκει πεσμένη στο δρόμο, ενώ ο Μαθιός προειδοποιεί τη μητέρα του να μην ξαναενοχλήσει τη Βασιλική.

Η σχέση του Πέτρου με τη Σεμίνα προχωράει και είναι και οι δύο ευτυχισμένοι. Ο Διονύσης όμως δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Παράλληλα, η Στέλλα συναντιέται τυχαία με τον Αστέρη και οι ελπίδες της αναζωπυρώνονται, μέχρι να απογοητευτεί για μια ακόμη φορά.

Ο πληγωμένος της εγωισμός θα την οδηγήσει σε μία πράξη που θα σοκάρει τον Αστέρη. Η Καλλιόπη έχει αρχίσει να υποψιάζεται τον Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή αλλά δε θέλει να το πιστέψει.

 Δείτε όλες τις πρόσφατες ειδήσεις ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement