Σίσσυ Χρηστίδου: Κατάθεση ψυχής για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της

Σίσσυ Χρηστίδου: Κατάθεση ψυχής για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 


Σε κατάθεση ψυχής προχωρά σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK η Σίσσυ Χρηστίδου αναφερόμενη στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η μητέρα της.

Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια η παρουσιάστρια, η μητέρα της είχε διαγνωστεί με λευχαιμία. Ήταν η εποχή που η εκπομπή της στο Open σημείωνε υψηλές τηλεθεάσεις και άπαντες σχολίαζαν το πόσο καλά είχε διαχειριστεί το θέμα με το ελληνικό #metoo.

«Επειδή είχα σταματήσει να είμαι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και στο Youtube, όσοι με ακολουθούν στενά είχαν καταλάβει ότι κάτι περίεργο γίνεται», δηλώνει στη συνέντευξή της η Σίσσυ Χρηστίδου και συμπληρώνει: «Εννοείται πως δεν χρησιμοποιώ ποτέ τον αέρα της εκπομπής για προσωπικά μου θέματα, ό,τι δικό μου θέλω να επικοινωνήσω το κάνω από τα social – θα το έκανα μόνο αν επηρέαζε τη δουλειά και έπρεπε να εξηγήσω τους λόγους. Γι’ αυτό και όταν πια ολοκληρώθηκε η σεζόν αποφάσισα να ανεβάσω το βίντεο στο Youtube» εξομολογείται η παρουσιάστρια που ανήκει, πλέον, στο δυναμικό του MEGA.

«Περάσαμε πολύ δύσκολα. Μίλησα δημόσια αφού τελείωσε η εκπομπή γιατί δεν ήθελα να γίνει το επίκεντρο», προσθέτει.

«Φυσικά και ένιωσα πολλές φορές να λυγίζω, όχι όμως στον τηλεοπτικό αέρα. Προσπάθησα ως επαγγελματίας να ανταπεξέλθω όσο καλύτερα μπορούσα», επισήμανε και πρόσθεσε: «Περάσαμε πάρα πολλά, δεν ήταν μόνο η ασθένεια της μητέρας μου, αλλά είχαμε και άλλες ατυχίες. Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά είχαν νοσήσει και οι δύο μου γονείς με κορονοϊό, νοσηλεύονταν σε διαφορετικά νοσοκομεία. Δεν μπορούσαμε να τους δούμε από κοντά, τους χαιρετούσαμε από τα παράθυρα».

Από την ημέρα που η Σίσσυ Χρηστίδου γνωστοποίησε την κατάσταση της μητέρας της, φυσικά με τη συγκατάθεση της, την προσέγγισαν πολλοί άνθρωποι που ζουν παρόμοιες καταστάσεις. «Και μέσα στο νοσοκομείο γνώρισα πολλούς ανθρώπους, και μάλιστα νέους, που έρχονται αντιμέτωποι με τέτοιες ασθένειες. Μέχρι τότε δεν ήμουν καθόλου εξοικειωμένη γιατί στο περιβάλλον μας δεν είχαμε τέτοια περιστατικά. Ο κόσμος με στήριξε, με αγκάλιασε, μου έδωσε δύναμη. Η δημοσιοποίηση αυτής της δύσκολης κατάστασης άλλαξε όλη την οπτική μου κι αυτό είναι το μεγάλο δώρο που σου δίνουν τα social media. Όταν χρειάστηκε αίμα η μητέρα μου ή και το νοσοκομείο για άλλους ανθρώπους, το δημοσιοποίησα και ήρθαν πάρα πολλοί άνθρωποι για να μας βοηθήσουν. Ήταν πολύ συγκινητικό», είπε ακόμη.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Δείτε όλες τις σημερινές ειδήσεις ΕΔΩ