Διαφήμιση - Advertisement
Θρίλερ στις Άγριες Μέλισσες με πρωταγωνιστή – Δεν υπέγραφε - Gkourou.com Θρίλερ στις Άγριες Μέλισσες με πρωταγωνιστή – Δεν υπέγραφε

Θρίλερ στις Άγριες Μέλισσες με πρωταγωνιστή – Δεν υπέγραφε


Διαφήμιση - Advertisement

 


Για την μεγάλη πρεμιέρα του τρίτου κύκλου ετοιμάζονται οι Άγριες Μέλισσες και το πετυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 που λάτρεψε τις προηγούμενες δύο σεζόν το τηλεοπτικό κοινό ετοιμάζεται και πάλι να σαρώσει τη τηλεθέαση.

Σύμφωνα όμως με την εκπομπή Mega Καλημέρα, στη σειρά υπήρξε ένα μεγάλο θρίλερ καθώς πρωταγωνιστής δεν υπέγραφε την παραμονή του και στον τρίτο κύκλο.

Πιο συγκεκριμένα, με την ολοκλήρωση της δεύτερης σεζόν, και αφού αποφασίστηκε οι Άγριες Μέλισσες να πάνε και σε τρίτο κύκλο, αυτοί οι ηθοποιοί θέλησαν να επαναδιαπραγματευτούν την αμοιβή τους.

Από αυτούς τους ηθοποιούς κάποιοι δέχτηκαν αμέσως τη νέα αμοιβή ενώ άλλοι διαφώνησαν. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις με έναν βασικό πρωταγωνιστή εξελίχθηκαν σε θρίλερ καθώς μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν υπέγραφε. Ο ηθοποιός αυτός, είναι ο Γιάννης Κουκουράκης που υποδύεται τον Κωνσταντή.

Τελικά, οι υπογραφές όμως έπεσαν και το θρίλερ έληξε, με τις ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι τα κασέ αυτών των ηθοποιών ανέβηκαν πολύ με κάποιους να διπλασιάζουν ακόμη και να τριπλασιάζουν τα χρήματά τους.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement