Διαφήμιση - Advertisement
Survivor trailer 4/5 : Ο Ντάφυ υποστηρίζει Τζέιμς - Νίκο. Μάχη για την δεύτερη ασυλία - Gkourou.com Survivor trailer 4/5 : Ο Ντάφυ υποστηρίζει Τζέιμς - Νίκο. Μάχη για την δεύτερη ασυλία

Survivor trailer 4/5 : Ο Ντάφυ υποστηρίζει Τζέιμς - Νίκο. Μάχη για την δεύτερη ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τo νέο επεισόδιο θα ξεκινήσει με τον Παύλο να δικαιολογεί την στάση του να ψηφίσει τον Τζέιμς, λέγοντας πως όπως εκείνος στηρίζει τον Νίκο, έτσι και ο ίδιος με την σειρά του, θέλει να στηρίξει τον φίλο του, Γιώργο Κόρομι. Από την άλλη, ο Ασημακόπουλος, μίλησε για στρατηγική από την πλευρά του Ροδίτη παίκτη, στην οποία βοηθάει και ο Μπάρτζης σε κάθε συμβούλιο.

Επίθεση ωστόσο ο Τζέιμς θα δεχθεί και από τον Ηλία Μπόγδανο λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα για την ασυλία. Ο τραγουδιστής του είπε πως δεν υποστηρίζει την ομάδα του με αποτέλεσμα να τους έχει ρίξει ψυχολογικά. Άρα, με λίγα λόγια για αυτό τον ψήφισαν.

O Τριαντάφυλλος, ο οποίος θα δούμε να  υποστηρίζει τον Τζέιμς και τον Νίκο, λέγοντας πως δεν υπάρχει κανένα κακό στο να αλληλοστηρίζονται αφού είναι φίλοι. «Που είναι το κακό που ο Νίκος στηρίζει τον Τζέιμς και ο Τζέιμς τον Νίκο; Ρε τι να με τρελάνετε πάτε;», ακούγεται να λέει στο trailer.

 Δείτε το trailer..

 Δείτε  ΕΔΩ  ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία.

 

Πάρε μέρος στην μεγάλη ψηφοφορία του  Survivor 4 ΕΔΩ  στο Facebook και ψήφισε ποιος παίκτης θέλεις να παραμείνει στο παιχνίδι.


Διαφήμιση - Advertisement