ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Survivor 4 Spoiler 3/3 : Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας ;

Survivor 4 Spoiler 3/3 : Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

 

Στο σημερινό trailer, λοιπόν, βλέπουμε να επικρατεί μεγάλη ένταση στην καλύβα των Μπλε μετά τα χθεσινοβραδινά, δηλαδή την απόφαση του Τζέιμς να δώσει σαν τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Πάνο Καλίδη!

 Ο τραγουδιστής εκφράζει την δυσαρέσκεια του για το γεγονός μπροστά σε όλη την ομάδα ενώ στην κάμερα, όταν εμφανίζεται μόνος του, αναφέρει πως η εμπιστοσύνη στην παρέα που είχε μόλις κλονίστηκε!

 Αγώνας για έπαθλο επικοινωνίας σήμερα και οι Κόκκινοι πάνε για ακόμα μια φορά δυναμικά, έχουν κάνει τόσα σερί νικών άλλωστε γιατί να μην έχουν φόρα; Εκεί θα συναντήσουν τον Ατζούν που πήρε την θέση του Λιανού που βρίσκεται στην Αθήνα εδώ και κάποιες ημέρες επειδή γέννησε η σύντροφός του!

Αγώνισμα ξηράς, με τα κλασικά εμπόδια και απαίτηση ταχύτητας! Πάλι θα κριθούν όλα στον στόχο, όπως γίνεται κλασικά! Μόνο που στο trailer βλέπουμε τον Τριαντάφυλλο να τραυματίζεται στο κεφάλι, κάτι που σίγουρα θα ταράξει και τη δική του ψυχολογία αλλά και τον συμπαικτών του! Τέλος, στο συμβούλιο του νησιού θα φαγωθούν!

Πάμε τώρα σε αυτό που όλοι περιμένετε.

Ποιός κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας ;

Μπλε ή Κόκκινοι ; 

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν(δεν τα επιβεβαιώνουμε) οι Μπλε είναι αυτοί που θα  πάρουν τη νίκη.

Το gkourou δεν θα δώσει δικό του spoiler διότι  είναι η πρώτη φορά που δεν γνωρίζουμε πραγματικά ποιά ομάδα κερδίζει.

ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΗΜΕΡΑ !!!

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ