Διαφήμιση - Advertisement
Lockdown: «Κλείδωσαν» νέα μέτρα, τα ανακοινώνει το απόγευμα ο Χαρδαλιάς - Gkourou.com Lockdown: «Κλείδωσαν» νέα μέτρα, τα ανακοινώνει το απόγευμα ο Χαρδαλιάς

Lockdown: «Κλείδωσαν» νέα μέτρα, τα ανακοινώνει το απόγευμα ο Χαρδαλιάς


Διαφήμιση - Advertisement


"Κλείδωσαν" τα νέα μέτρα μετά την "έκρηξη" του αριθμού των κρουσμάτων κορονοϊού, που έφτασαν τα 2.353 την Τρίτη και την αύξηση των διασωληνωμένων στους 422. Η συνεδρίαση της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να καταλήξει στις τελικές εισηγήσεις και εν συνεχεία να λάβει τις τελικές αποφάσεις η κυβέρνηση.

Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει ένα σκληρό lockdown στην Αττική και στις περιοχές που βρίσκονται σε "βαθύ κόκκινο" για δύο εβδομάδες, ενώ για την ώρα φαίνεται να απομακρύνεται το σενάριο για ολικό "λουκέτο" σε ολόκληρη τη χώρα.

Τα όποια μέτρα αποφασιστούν, θα ανακοινωθούν στις 6.00 το απόγευμα από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος θα βρίσκεται στην ενημέρωση μαζί με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, ο οποίος και θα παρουσιάσει το σχέδιο για την ενίσχυση του ΕΣΥ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν "κλειδώσει" οι αλλαγές στο 13033 και στον κωδικό "6", ενώ στο τραπέζι έχει τεθεί και το θέμα να κλείσουν τα σχολεία, όλων των βαθμίδων σε ολόκληρη τη χώρα.


Διαφήμιση - Advertisement