Διαφήμιση - Advertisement
Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το συνταρακτικό τέλος του Κλεομένη - Gkourou.com Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το συνταρακτικό τέλος του Κλεομένη

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το συνταρακτικό τέλος του Κλεομένη


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς που τον υποδύεται με μαεστρία μιλά για το τέλος του ήρωα του.

Ο ηθοποιός μάς χάρισε μια συγκλονιστική ερμηνεία, αποδεικνύοντας ότι είναι από τους καλλιτέχνες εκείνους που ξέρουν όχι απλά να μεταμορφώνονται, αλλά να δίνουν στον χαρακτήρα τους πνοή.

Oταν δική σας απόφαση να σταματήσετε από τη σειρά ή απλά μέχρι εκεί ήταν το... καντήλι του Κλεομένη;

«Το τέλος ήταν προδιαγεγραμμένο από τους σεναριογράφους. Και το κατανοώ πλήρως γιατί ήταν ένας χαρακτήρας που πολύ γρήγορα έκανε πολλά. Μια συνέχιση θα τον έφθειρε. Κάποιοι ρόλοι είναι καλό να τελειώνουν στην κορύφωση τους».


Ο κόσμος πάντως λατρεύει να τον μισεί. «Χάρηκα πολύ για την ανταπόκριση που είχε στους τηλεθεατές. Παρόλο που ήταν ένας ήρωας με αρνητικό πρόσημο. Είναι μεγάλη επιτυχία για τον ηθοποιό να καταφέρει στην τηλεόραση να αναδείξει έναν άκρως επικίνδυνο ρόλο και να τον κάνει συμπαθή. Η πρόθεση μου ήταν να φανεί αληθινός στα μάτια του κοινού και να τον αναγνωρίσει ως υπαρκτό πρόσωπο που έδωσε μάχες. Υπήρχε περιθωριοποίηση γι' αυτό που ήταν, αναγκάστηκε να φύγει από το χωριό του, ήταν από φτωχή οικογένεια, έφτασε να κάνει τη μεγάλη ζωή με μηχανορραφίες Κυρίως όμως με ενδιέφερε να μην ταυτιστεί το όποιο αρνητικό πρόσημο του χαρακτήρα με τη σεξουαλική του προτίμηση». «Έχουν μπει στη διαδικασία διερεύνησα αλλά δεν τα βρίσκουν όλα. Όντως, όμως στενεύει ο κλοιός γύρω του και δεν μπορεί να πιαστεί από πολλά πράγματα. Έχει κάψει πολλά από τα χαρτιά του. Έχουμε φτάσει στο σημείο της τελικής σύγκρουσης. Εκεί θα υπάρξουν ανατροπές και θα οδηγηθούμε στο φινάλε του χαρακτήρα. Είναι εξαι¬ρετικά απρόσμενο το τέλος και πολύ έντονο αυτό που χρειάστηκε να δώσω υποκριτικά. Είχα πολύ καιρό να φτάσω σε τόσο έντονη κατάσταση».


Θα δώσει το διαζύγιο στην Πηνελόπη; «Είναι μέσα στον σχεδιασμό του να φτάσει τα πράγματα στο όριο τους ώστε να μην εγκλωβιστεί ο ίδιος αλλά να εγκλωβίσει τους άλλους. Το διαζύγιο είναι το δεύτερο μεγάλο χαρτί της τράπουλας και ο Κλεομένης το διαπραγματεύεται μέχρι την τελευταία στιγμή. Τελικά το υπογράφει αφού πάρει τα χρήματα». Κλεομένης θα φύγει από το χωριό και θα τον ξεπροβοδίσει ο Μελέτης. Εκείνος θα του πει στερνό αντίο από το Διαφάνι ή... και από το τη ζωή;

«Ποιος ξέρει; Ας αφήσουμε το κοινό να δει την τελική έκβαση», λέει ο ίδιος στο tv24


Διαφήμιση - Advertisement