Διαφήμιση - Advertisement
Απαράδεκτος! Φοιτητής άφησε μόνο του τον σκύλο του στο σπίτι για να πάει διακοπές και πέθανε - Gkourou.com Απαράδεκτος! Φοιτητής άφησε μόνο του τον σκύλο του στο σπίτι για να πάει διακοπές και πέθανε

Απαράδεκτος! Φοιτητής άφησε μόνο του τον σκύλο του στο σπίτι για να πάει διακοπές και πέθανε


Διαφήμιση - Advertisement


Στη Λάρισα καλείται να επιστρέψει εσπευσμένα ένας 19χρονος φοιτητής, ο οποίος είχε αφήσει μόνο του τον σκύλο του στο διαμέρισμά του, για να πάει διακοπές στη γενέτειρά του στη νησιωτική Ελλάδα.


Μετά από διαμαρτυρίες γειτόνων για δυσο­σμία που προερχόταν από το διαμέρισμα του 19χρονου, ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος άνοιξε την πόρτα και βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.
Το άτυχο σκυλί του φοιτητή ήταν νεκρό μέσα στο ισόγειο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», ο 19χρονos ζει στη Λάρισα λόγω σπουδών αλλά αυ­τές τις ημέρες πήγε στη γενέτειρά του, στη νη­σιωτική Ελλάδα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο νεαρός φοιτητής άφησε τροφή και νε­ρό στον σκύλο και το σκυλί πέθανε επειδή ήταν άρρωστο και όχι λόγω ασιτίας.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, που σχημάτισαν δικογραφία για παράβαση του νόμου περί κανόνων ευζωίας των ζώων συντροφιάς.

Ο φοιτητής κλήθηκε χθες να επιστρέφει στη Λάρισα κάτι που δεν θα μπορούσε να γίνει άμεσα με αφορμή τα δρομολόγια των ακτοπλοϊκών γραμμών, ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκαν επίσης οι εισαγγελικές αρχές προκειμένου να βρεθεί τρόπος έτσι ώστε να απομακρυνθεί άμεσα το νε­κρό σκυλί από το διαμέρισμα.
Πηγή: iefimerida.gr

Διαφήμιση - Advertisement