Διαφήμιση - Advertisement
«Χάι Ροκ»: Η μικρή Ιωάννα έγινε μια εντυπωσιακή γυναίκα – Δείτε πώς είναι σήμερα - Gkourou.com «Χάι Ροκ»: Η μικρή Ιωάννα έγινε μια εντυπωσιακή γυναίκα – Δείτε πώς είναι σήμερα

«Χάι Ροκ»: Η μικρή Ιωάννα έγινε μια εντυπωσιακή γυναίκα – Δείτε πώς είναι σήμερα


Διαφήμιση - Advertisement


Η σειρά «Χάι Ροκ» είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία με πρωταγωνιστές τους Τάσο Χαλκιά και Πέτρο Φιλιππίδη.
Το σενάριο της σειράς έγραψε η Ελένη Μαβίλη, ενώ την σκηνοθεσία πέρα από την Ελένη Μαβίλη υπέγραφαν ο Άκης Σταματιάδης, ο Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος και ο Πέτρος Λεωκράτης.
Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 15 Σεπτεμβρίου του 1992 ενώ το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε το 1994. Η σειρά αποτελείται από δύο κύκλους με συνολικά 84 επεισόδια.

Η ιστορία ήταν η εξής: Ο Τάσος, καθηγητής γυμνασίου, και ο Πέτρος, ντισκ τζόκεϊ σε ραδιοφωνικό σταθμό, μόλις έχουν μετακομίσει στο σπίτι που κληρονόμησαν από τον παππού τους. Πριν ακόμα τακτοποιήσουν τα έπιπλά τους, γίνεται φανερό ότι για κανέναν από τους δύο δεν θα είναι εύκολη συγκατοίκηση, αφού είναι τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες, με διαφορετικό τρόπο ζωής και διαφορετικές συνήθειες, χωρίς τίποτα κοινό. Το μόνο που τους ενώνει είναι το γεγονός ότι τους έδιωξαν οι γυναίκες τους, αφήνοντας τους με ένα παιδί. Η σχέση τους περιπλέκεται περισσότερο από την αυθαίρετη παρουσία της γειτόνισσας τους Δέσποινας, που αποφασίζει από μόνη της να τους συμπαρασταθεί. Φυσικά, τόσο ο Τάσος όσο και ο Πέτρος δεν της ζήτησαν να τους βοηθήσει, ούτε και θέλουν τη βοήθειά της.
Δείτε πώς είναι σήμερα η μικρή Ιωάννα η κατά κόσμον Ιωάννα Μαρκάκη.

Διαφήμιση - Advertisement