Διαφήμιση - Advertisement
Σάλος με συντονιστή εκπαίδευσης προσφύγων που αποκάλεσε μαϊμού τον Αντετοκούνμπο -Διέταξε έρευνα η Κεραμέως - Gkourou.com Σάλος με συντονιστή εκπαίδευσης προσφύγων που αποκάλεσε μαϊμού τον Αντετοκούνμπο -Διέταξε έρευνα η Κεραμέως

Σάλος με συντονιστή εκπαίδευσης προσφύγων που αποκάλεσε μαϊμού τον Αντετοκούνμπο -Διέταξε έρευνα η Κεραμέως


Διαφήμιση - Advertisement


Σάλος έχει προκληθεί με τα ακραία ρατσιστικά σχόλια του Κωνστνατίνου Καλέμη, συντονιστή εκπαίδευσης προσφύγων του υπουργείου Παιδείας.


Ο κ. Καλέμης σχολιάζοντας στο facebook την πρόσφατη συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στην οποία περιέγραφε τον ρατσισμό που βίωσε στην Ελλάδα, προβαίνει σε χυδαία ρατσιστικά σχόλια: «Τι δουλειά είπαμε ότι κάνει αυτή η μαϊμού», «δεν είναι άνθρωπος, είναι αράπης» είναι ορισμένα από τα απαράδεκτα σχόλια του Κ. Καλέμη.


Το θέμα έφερε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης ζητώντας την άμεση παρέμβαση της Νίκης Κεραμέως. «Πληροφορούμαστε ότι ο συντονιστής εκπαίδευσης στη δομή της Μαλάκάσας αποκάλεσε τον Αντετοκούνμπο "μαϊμού". Ζητούμε άμεσα την απομάκρυνση του».

Η Νίκη Κεραμέως απάντησε ότι έχει ήδη διατάξει έρευνα και δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα υπάρχει απάντηση. «Πληροφορηθήκαμε τώρα γι αυτό έχω διατάξει να γίνει έρευνα για το θέμα και θα έχουμε απάντηση άμεσα», τόνισε.


Πηγή: iefimerida.gr

Διαφήμιση - Advertisement