Διαφήμιση - Advertisement
Άγριες Μέλισσες : Τι θα δούμε σήμερα στο συγκλονιστικό επεισόδιο - Gkourou.com Άγριες Μέλισσες : Τι θα δούμε σήμερα στο συγκλονιστικό επεισόδιο

Άγριες Μέλισσες : Τι θα δούμε σήμερα στο συγκλονιστικό επεισόδιο


Διαφήμιση - Advertisement


Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, η Ελένη αποκάλυψε στον Κυπραίο όλη την αλήθεια για τη Δρόσω, αλλά το γεγονός ότι την παρακολούθησε, έφερε μεταξύ τους έναν άγριο τσακωμό. Την ίδια στιγμή που ο Λάμπρος την προσέγγισε κι εκείνη έπεσε στην αγκαλιά του. Στο Διαφάνι, όμως, επέστρεψε ο Μελέτης και στο τέλος του επεισοδίου είδαμε να αποκαλύπτει σε όλη την οικογένεια πως είναι γιος της Ανέτ.

Τι θα γίνει, όμως, στο αποψινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες;
Στο σπίτι των Σεβαστών, όλοι είναι σοκαρισμένοι με την αποκάλυψη του Μελέτη και η κατάσταση κινδυνεύει να εκτροχιαστεί, λεπτό το λεπτό. Ο Μελέτης, παρουσία του Δούκα και της Ανέτ, αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους επέστρεψε αλλά και τις απαιτήσεις που έχει και από τους δύο. Θα τις δεχτούν, όμως, ο Δούκας και η Ανέτ;
Η Ασημίνα επισκέπτεται το πατρικό της, θέλοντας να ηρεμήσει από την αναστάτωση που επικρατεί στους Σεβαστούς, ενώ η θαλπωρή της Ελένης δείχνει να μαλακώνει κάπως, μετά από πολύ καιρό, την αντάρα που έχει η ψυχή της. Το ίδιο βράδυ, η Δρόσω μόνη στην κρυψώνα της, θα μπει σε μια απρόσμενη περιπέτεια για την εγκυμοσύνη της.
Η Πηνελόπη, μη μπορώντας ν’ αντέξει την αποκάλυψη του Μελέτη παίρνει μια παράτολμη απόφαση για τη ζωή της, ενώ ο Τόλλιας κάνει κάποιες ανακοινώσεις στους συγχωριανούς του που θα φέρει τα πάνω- κάτω.

Διαφήμιση - Advertisement