Διαφήμιση - Advertisement
Ενυδατώστε την επιδερμίδα σας με μια φυσική και σπιτική λοσιόν after sun - Gkourou.com Ενυδατώστε την επιδερμίδα σας με μια φυσική και σπιτική λοσιόν after sun

Ενυδατώστε την επιδερμίδα σας με μια φυσική και σπιτική λοσιόν after sun


Διαφήμιση - Advertisement


Ετοιμάστε μόνοι σας μια φυσική λοσιόν που θα χαρίσει στην επιδερμίδα μια στάλα... ενυδάτωσης μετά από κάθε έκθεση στον ήλιο.

Ακόμα κι αν κάνετε ηλιοθεραπεία τις πιο «ακίνδυνες» ώρες της ημέρας είναι πολύ συχνό φαινόμενο να καταλήψετε το βράδυ στο σπίτι με αφυδατωμένο δέρμα και... στραγγιστό γιαούρτι.
 Για να απαλλαγείτε από τον προσωπικό σας Γολγοθά άμεσα κι αποτελεσματικά, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τη σπιτική λοσιόν after sun που σας προτείνουμε: η σύνθεσή της όχι μόνο εξολοθρεύει τα ηλιακά εγκαύματα, αλλά ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα σας και αφήνει απαλό δέρμα μετά από έκθεση στον ήλιο.
Λοσιόν After Sun με αλόη βέρα και λεβάντα
Θα χρειαστείτε:
3 κ.σ. τζελ αλόης βέρα (θα το βρείτε στα φαρμακεία)
1 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. λάδι καρύδας (θα το βρείτε σε καταστήματα βιολογικών προϊόντων)
1 κ.σ. βούτυρο κακάο (θα το βρείτε σε καταστήματα βιολογικών προϊόντων)
15 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας (θα το βρείτε σε καταστήματα βιολογικών προϊόντων)
Ένα βαζάκι ή δοχείο σπρέι για να βάλετε τη λοσιόν
Πως θα τη φτιάξετε Σε ένα σκεύος, ζεστάνετε το βούτυρο κακάο μέχρι να λιώσει. Στη συνέχεια, μεταφέρετέ το σε ένα δοχείο και ανακατέψτε το καλά μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να δημιουργήσετε ένα ομοιόμορφο μείγμα. Τέλος, μεταφέρετε το μείγμα σε ένα βάζο και φυλάξτε το σε ένα δροσερό σημείο. η λοσιόν σας είναι έτοιμη για χρήση..
Πώς θα τη χρησιμοποιήσετε Απλώστε τη λοσιόν σε όλο το σώμα σας μετά από το μπάνιο σας (εφόσον έχει προηγηθεί έκθεση στον ήλιο).
Πηγή: spirossoulis.com

Διαφήμιση - Advertisement