ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Επίθεση με βιτριόλι: Τρεις συσκευές GPS είχε η 35χρονη

Επίθεση με βιτριόλι: Τρεις συσκευές GPS είχε η 35χρονη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΝέες αποκαλύψεις για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για στοιχεία, που μετέδωσε ο Alpha, και αφορούν στην 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση, η οποία βρίσκεται πλέον στις φυλακές και αρνείται μέχρι και αυτή τη στιγμή να μιλήσει για την υπόθεση που συγκλονίζει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο η 35χρονη να είχε βοήθεια από κάποιο άλλο πρόσωπο, ως προς την παρακολούθηση της Ιωάννας. Και αυτό γιατί η τοποθέτηση του πομπού μέσω του οποίου φέρεται να “έβλεπε” τις κινήσεις της 34χρονης είναι μια διαδικασία που απαιτεί ειδικές γνώσεις. Έτσι, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το σενάριο κάποιο άλλο άτομο να την βοήθησε, έστω και εν αγνοία του.
Την ίδια στιγμή, ο Alpha επικαλείται πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι στο κινητό τηλέφωνο της 35χρονης υπήρχαν τρεις συσκευές απομακρυσμένου γεωεντοπισμού (GPS), γεγονός που τους κάνει να εξετάζουν το σενάριο η κατηγορούμενη να είχε κι άλλους “στόχους”.
Όπως είχε αποκαλύψει το Star πριν μερικές ημέρες, η 35χρονη φέρεται να παρακολουθούσε την Ιωάννα επί δύο χρόνια, έχοντας βάλει “κοριό” στο αυτοκίνητο για να εντοπίζει πού πηγαίνει. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έφθανε στο σημείο να πηγαίνει στο σπίτι του θύματος για να φορτίζει την μπαταρία του GPS, που είχε τοποθετήσει.