Άγριες Μέλισσες: Άλλος ένας ηθοποιός αποχωρεί του χρόνου
Μετά τον Γιάννη Στάνκογλου που έχει κάνει γνωστό πως από την επόμενη σεζόν δεν θα βρίσκεται στις Άγριες Μέλισσες, άλλο ένα πρόσωπο αποχωρεί από τη σειρά.


Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η οποία υποδύεται τη Θεοδοσία, αποκάλυψε πως τη δεύτερη σεζόν δεν θα βρίσκεται στις Άγριες Μέλισσες, καθώς ο ρόλος της ολοκληρώνεται.

«Δεν θα είμαι του χρόνου στις Άγριες Μέλισσες. Δεν θα είμαι γιατί ο ρόλος της Θεοδοσίας δεν μπορεί να συνεχιστεί από γραφής, δεν γίνεται, μέχρι εκεί. Από την αρχή εγώ είχα συμφωνήσει ότι θα είμαι στην πρώτη σεζόν όλη, σε όλα τα επεισόδια, κάτι που έγινε. Από εκεί και πέρα άμα σε πάει κάπου το σενάριο, δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι΄αυτό. Είναι περίεργο τώρα που το λέω αυτό. Είναι μια δουλειά που αγαπάω πάρα πολύ, νιώθω ευγνωμοσύνη που είμαι εκεί, αλλά δε μπορώ να πω ότι στενοχωριέμαι. Ένιωσα πως έκανε τον κύκλο του ο ρόλος και με τη σειρά μου και εγώ. Το τελευταίο επεισόδιο της Θεοδοσίας θα παιχτεί του χρόνου», ανέφερε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.
Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως η ίδια αποκάλυψε δεν θα βρίσκεται στις «Άγριες Μέλισσες» καθώς ο ρόλος της Θεοδοσίας τελειώνει στη σειρά Μεταξύ άλλων η ηθοποιός αναφέρθηκε και στις αλλαγές που είχαν γίνει στα γυρίσματα λόγω της πανδημίας, αλλά και πως προσαρμόστηκαν σιγά σιγά σε αυτό. Επιπλέον, η ίδια θα ήθελε να κάνει και το τεστ αντισωμάτων,καθώς είχε αρρωστήσει πριν μπούμε σε lockdown.