Στο νοσοκομείο ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» – Έπεσε από τον τρίτο όροφο
Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» είχε σοβαρό ατύχημα.
Ο ηθοποιός που πρόσφατα έγινε παππούς αλλά και πατέρας ξανά πριν από δύο μήνες έπεσε από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας που μένει και σώθηκε από θαύμα.
Επιστρέφοντας με τη σύζυγό του σπίτι από το μαιευτήριο όπου βρίσκεται το μωρό τους σε θερμοκοιτίδα καθώς γεννήθηκε πρόωρα αντιλήφθηκαν πως δεν είχαν κλειδιά για να μπουν. Ο Σωτήρης Ταχτσόγλου αποφάσισε να πηδήξει από άλλο μπαλκόνι αλλά παραπάτησε και έπεσε αλλά για καλή του τύχη πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

«Κλειστήκαμε απ΄έξω. Και ενώ η σύζυγός μου, μου είπε να φωνάξουμε κλειδαρά, εγώ που είμαι πολύ παρορμητικός σκέφτηκα να ανέβω στον τρίτο όροφο στη γειτόνισσα και να πηδήξω στο δεύτερο όπου υπήρχε ανοιχτό παράθυρο. Δεν την άκουσα και το έκανα. Ανεβήκαμε στον 3ο και προσπάθησα να κατέβω στο κάτω μπαλκόνι.
Δεν υπολόγισα όμως καλά τις κινήσεις μου και έτσι όπως ήμουν κρεμασμένος από τα κάγκελα, ένιωσα να μην με κρατάνε τα χέρια μου και έπεσα στο κενό. Για καλή μου τύχη έπεσα πάνω σε ένα παρκαρισμένο αμάξι και μετά στο δρόμο.
Τα θυμάμαι όλα. Την ώρα που συνειδητοποιώ τι έχει συμβεί και ενώ η γυναίκα μου φώναζε από το μπαλκόνι, νιώθω από πάνω μου μια κοπέλα να μου κρατάει το κεφάλι και να μου λέει να μην κουνηθώ… Ήταν μια νοσηλεύτρια που έτυχε να περνάει από κει εκείνη τη στιγμή και μου έδωσε τις πρώτες βοήθειες! Με φρόντισε και μου έδινε οδηγίες μέχρι που ήρθε το ασθενοφόρο. Θέλω να δώσω ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο να μην είναι παρορμητικός και να προσέχει πάρα πολύ όσα κάνει. Εγώ έκανα μεγάλο λάθος. Δεν έπρεπε ποτέ να είχα κάνει κάτι τέτοιο», δήλωσε ο ηθοποιός στο tlife.