Διαφήμιση - Advertisement
Σπαρακτικό αντίο στον 15χρονο που σκοτώθηκε από αεροβόλο - Gkourou.com Σπαρακτικό αντίο στον 15χρονο που σκοτώθηκε από αεροβόλο

Σπαρακτικό αντίο στον 15χρονο που σκοτώθηκε από αεροβόλο


Διαφήμιση - Advertisement


Ανείπωτος θρήνος στα Τρίκαλα όπου πραγματοποιήθηκε ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον 15χρονο Αλέξανδρο Καραμίντζιο. Είναι ο έφηβος που έχασε τη ζωή του από αεροβόλο την περασμένη Κυριακή (28.06.2020).
Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε στα Τρίκαλα το απόγευμα της Τρίτης (30.06.2020) η Εξόδιος Ακολουθία του 15χρονου που έχασε τη ζωή του τόσο άδικα.

κατέγραψε το trikalavoice.gr εκατοντάδες συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν τον άτυχο Αλέξανδρο στην τελευταία του κατοικία. Με θάρρος υπέμειναν την τελευταία πράξη του δράματος οι γονείς του, πατέρας Αχίλλιος Καραμίντζιος, η πρεσβυτέρα του Λουκία και τα έξι αδέλφια του 15χρονου.

Η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ξηροκάμπου, όπου και διακονεί ο πατέρας του αδικοχαμένου Αλέξανδρου.

Υπενθυμίζεται ότι το πόρισμα για τον θάνατο του παιδιού έφερε μία ανατροπή σε σχέση τις αρχικές υποθέσεις περί καρδιακής ανακοπής.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Μηνά Γεωργιάδη επήλθε “θανατηφόρα κρανιοεγκεφαλική κάκωση με σφαιρίδιο συμβατό με αεροβόλο όπλο”.
πηγή: trikalavoice.gr

Διαφήμιση - Advertisement