Διαφήμιση - Advertisement
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο για εξετάσεις η 10χρονη Μαρκέλλα - "Eίμαστε όλοι ύποπτοι", λέει ο αδελφός της - Gkourou.com Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο για εξετάσεις η 10χρονη Μαρκέλλα - "Eίμαστε όλοι ύποπτοι", λέει ο αδελφός της

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο για εξετάσεις η 10χρονη Μαρκέλλα - "Eίμαστε όλοι ύποπτοι", λέει ο αδελφός της


Διαφήμιση - Advertisement


Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα, που εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη από περίοικους. Η μικρή Μαρκέλλα αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας της. Μέχρι στιγμής δεν φέρει εμφανείς κακώσεις, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει εάν έχει τραύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρκέλλα είναι ακόμη σοκαρισμένη και χρειάζεται ξεκούραση, ενώ δεν έχει δώσει ακόμα σαφείς πληροφορίες για τις ώρες που πέρασε μακριά από την οικογένεια της. Aπό την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλευρό της παιδοψυχολόγοι. Όπως σημείωσαν αστυνομικές πηγές, η 10χρονη, στις πρώτες κουβέντες που αντάλλαξε με τους παιδοψυχολόγους, έδειχνε να βρίσκεται σε σύγχυση και προς το παρόν δεν έχει δώσει σαφείς απαντήσεις για τις συνθήκες εξαφάνισής της αλλά και τι συνέβη τις ώρες που αγνοείτο. Οι παιδοψυχολόγοι επιχειρούν να την «ξεκλειδώσουν», όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ- ΜΠΕ εισαγγελικές πηγές, ώστε να βοηθήσει στις έρευνες που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης.

Αδελφός 10χρονης: Όλοι είναι ύποπτοι, ακόμη και εγώ
«Δέχεται ψυχολογικές βοήθειες, κάνει καταθέσεις. Ελπίζω να είναι καλά, να μην χρειαστεί ψυχολόγους και όλο αυτό να τελειώσει», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο αδελφός της 10χρονης Μαρκέλλας. Σύμφωνα με τον αδελφό του κοριτσιού, η Μαρκέλλα φέρεται να έχει επιφανειακά σημάδια στο χέρι, τα οποία όπως είπε χαρακτηριστικά «προήλθαν λογικά από κάποιο δέσιμο», ενώ ο ίδιος τόνισε πως τόσο η μητέρα τους όσο και ο πατριός τους βρίσκονται στο τμήμα. «Δεν με αφήνουν να μιλήσω ούτε με αυτούς ούτε με την αδελφή μου» συμπλήρωσε. Σύμφωνα με τον ίδιο, η 10χρονη «άρχισε να μιλάει και να λέει κάποια πράγματα». Για τους δράστες, ο αδελφός της είπε πως δεν γνωρίζει κάτι και πως μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε, είτε κάποιος από τον κύκλο τους είτε κάποιος που δεν παρατήρησαν. «Όλοι είναι ύποπτοι, ακόμη κι εγώ αυτήν τη στιγμή. Ελπίζω να φοβήθηκαν και να άφησαν την αδελφή μου. Να μην τολμήσουν να το ξανακάνουν σε κανένα παιδί, γιατί δεν θέλω να το ξαναπεράσει κανένας αυτό», ανέφερε. Μεταξύ άλλων, ο αδελφός του κοριτσιού ευχαρίστησε όλον τον κόσμο «που βοήθησε πάρα πολύ, με μηνύματα, κοινοποιήσεις και βίντεο. Έχουν βοηθήσει και τις Αρχές πολύ. Αν χρειαστεί να βγει κάτι στη δημοσιότητα θα το πω. Δεν θέλω να υπάρξει κανένας ξανά στον δρόμο που μπορεί να αρπάξει ένα παιδάκι», κατέληξε.
Απαντήσεις ζητούν συγγενείς της: "Θέλουμε να μάθουμε τι έγινε"
Εμφανώς χαρούμενοι μετά την είδηση ότι εντοπίστηκε η 10χρονη Μαρκέλλα και είναι καλά στην υγεία της, εμφανίστηκαν οι άνθρωποι του στενού συγγενικού περιβάλλοντός της, αφού οι ώρες έμοιαζαν «αιώνας», από το μεσημέρι της Πέμπτης που εξαφανίστηκε. Όπως δήλωσε μιλώντας στο GRTimes.gr, η θεία της δεκάχρονης, Ιωάννα Χατζηλεμονιά, ήταν όλοι τόσο σοκαρισμένοι από την εξαφάνιση που τα συναισθήματά τους χτύπησαν «κόκκινο» στο άκουσμα ότι η μικρή βρέθηκε. "Είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά θέλουμε να μάθουμε επιτέλους τι έχει γίνει» ανέφερε και τόνισε πως ζητούν το παιδί να προστατευθεί και «να μην ακούγονται όσα ακούγονται από τον κόσμο». Τέλος η κ. Χατζηλεμονιά, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που έσπευσε από την πρώτη στιγμή να βοηθήσει και είπε ότι η ανταπόκριση ήταν συγκινητική.
«Η χαρά μας είναι απίστευτη που έχει βρεθεί. Ανυπομονούμε να έρθει. Επιτέλους, όλη αυτή η περιπέτεια τελείωσε, εντός εισαγωγικών γιατί πιστεύω ότι η ψυχολογική υποστήριξη που θα χρειαστεί από δω και πέρα, τώρα ξεκινάει» δήλωσε η θεία και νονά της Μαρκέλλας, Μοσχούλα Χατζηλεμονιά. «Θα ήθελα να παρακαλέσω τον κόσμο, όπως μας βοήθησε για να βρούμε την μικρή, να δείξει ευαισθησία στην πορεία. Θέλουμε να μάθουμε ποιος είναι ο δράστης και να τιμωρηθεί. Δεν θέλω καμιά οικογένεια να περάσει τα ίδια» είπε στη συνέχεια. «Το μόνο που θέλω είναι να δώσουμε αγάπη και φροντίδα στην Μαρκέλλα και να αναπληρώσουμε και δίπλα για τις δύο μέρες που την χάσαμε και μας έλειψε τόσο πολύ», πρόσθεσε.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι όλη η περιοχή της Κάτω Τούμπας στη Θεσσαλονίκη γέμισε με χαμόγελα με την είδηση ότι βρέθηκε η μικρή που αγνοούνταν περίπου 40 ώρες, καθώς ο κόσμος από την πρώτη στιγμή έδειξε τη συμπαράσταση του και συμμετείχε ενεργά στις έρευνες.
enikos

Διαφήμιση - Advertisement