Διαφήμιση - Advertisement
Αρπαγή 10χρονης: “Ανίκανη να κάνει κάτι μόνη της” λέει γείτονας της 33χρονης - Το μυστήριο λευκό τζιπ - Gkourou.com Αρπαγή 10χρονης: “Ανίκανη να κάνει κάτι μόνη της” λέει γείτονας της 33χρονης - Το μυστήριο λευκό τζιπ

Αρπαγή 10χρονης: “Ανίκανη να κάνει κάτι μόνη της” λέει γείτονας της 33χρονης - Το μυστήριο λευκό τζιπ


Διαφήμιση - Advertisement


Πληθαίνουν οι πληροφορίες σχετικά με τον βίο της 33χρονης, που κατηγορείται για την αρπαγή της μικρής 10χρονης, με τους γείτονές της να δίνουν νέα στοιχεία που μπορεί να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Γείτονές της, σύμφωνα με το Mega, παρατηρούσαν συναναστροφές της 33χρονης με ανθρώπους που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν από ιδιαίτερες έως ύποπτες φυσιογνωμίες, ενώ ενδεικτική είναι μία μαρτυρία στον τηλεοπτικό σταθμό. Άνθρωπος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, την χαρακτήρισε ως “ανίκανη για να κάνει κάτι μόνη της”, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση πως “μάλλον τα πήρε πάνω της, για να σώσει κάποιον ή την απείλησαν". Τόνισε, δε, ότι ορισμένες φορές είχε δει κάποιον ύποπτο να πηγαίνει στο σπίτι της με ένα λευκό τζιπ.
Οι μαρτυρίες αυτές βρίσκονται στη διάθεση των Αρχών που συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση, η οποία έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.
Όπως έγινε γνωστό, η 33χρονη αιτήθηκε την μεταγωγή της σε άλλη φυλακή της χώρας (τώρα κρατείται στη Θήβα), καθώς επικαλείται ότι μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων της, κινδυνεύει η ζωή της. Επιπλέον, όπως ανέφερε ο συνήγορός της, Βασίλης Νουλέζας, η πελάτισσά του αιτήθηκε την ακύρωση της προφυλάκισής της.
Στο μεταξύ, η 10χρονη   διαμένει πλέον σε δομή φιλοξενίας, ύστερα από σχετική παρέμβαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων, ενώ την προσεχή εβδομάδα αναμένεται η απόφαση για την επιμέλεια του παιδιού. Παράλληλα, στην ίδια δομή δόθηκε εντολή από τις Αρχές να μεταφερθεί και ο μικρότερος αδερφός της. Προς ώρας, το μικρό αγόρι, βρίσκεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου δυνατότητα επίσκεψης έχουν μόνο η μητέρα και η θεία του.
Εν τω μεταξύ, η υπόθεση παίρνει «φωτιά» από τις καταγγελίες του συνηγόρου της 10χρονης, Αλέξη Κούγια, ο οποίος υποστήριξε ότι η αντίπαλη πλευρά, του πρότεινε μέσω τρίτου προσώπου και συγκεκριμένα γνωστού επιχειρηματία στον αθλητισμό, εξωδικαστικό οικονομικό συμβιβασμό.
Δια στόματος του κ. Νουλέζα, η πλευρά της 33χρονης, αρνήθηκε τα παραπάνω, υπογραμμίζοντας ότι τέτοια πρόταση δεν έγινε. Όπως, υποστηρίζουν, υπήρξε η πρόσθεση ενίσχυσης σε ρούχα και βιβλία, επειδή γνωρίζουν την άσχημη κατάσταση της οικογένειας της 10χρονης.

Διαφήμιση - Advertisement