Διαφήμιση - Advertisement
Σκιαδαρέσης: Η συμμετοχή του σε σειρά στο Netflix - Πώς αντέδρασε όταν του είπαν ότι θα εμφανιστεί γuμνός - Gkourou.com Σκιαδαρέσης: Η συμμετοχή του σε σειρά στο Netflix - Πώς αντέδρασε όταν του είπαν ότι θα εμφανιστεί γuμνός

Σκιαδαρέσης: Η συμμετοχή του σε σειρά στο Netflix - Πώς αντέδρασε όταν του είπαν ότι θα εμφανιστεί γuμνός


Διαφήμιση - Advertisement


Λίγοι γνωρίζουν ότι ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης συμμετείχε στη δημοφιλή σειρά του Netflix, «Suburra», στην οποία μάλιστα χρειάστηκε να κάνει και κάποιες γυμνές σκηνές, κάτι που δεν είχε ξανακάνει ποτέ.

«Έπαιξα έναν καρδινάλιο στη σειρά Suburra. Ήταν απανωτές οι προκλήσεις. Μου είπαν ότι τον πήρα τον ρόλο αλλά πρέπει να εμφανιστώ ολόγυμνος. Πραγματικά, η φάτσα μου έχει παίξει πολύ ρόλο στην καριέρα μου. Η σκατόφατσα αυτή έχει δουλέψει πολύ. Δεν είχα κάνει ποτέ γυμνό στη ζωή μου. Όταν μου είπαν ότι θα εμφανιστώ τσίτσιδος λέω “δεν πάτε καλά”. Αλλά μετά με έτρωγε μέσα μου. Netflix λέω… Στα 60 μου για πρώτη φορά ας κάνω κι εγώ ένα γυμνό πριν πεθάνω. Τρεις μέρες δεν έβαλα ρούχο πάνω μου γιατί ήταν όργιο. Στο θέατρο δε θα τολμούσα να εμφανιστώ γυμνός. Να ζω κάθε μέρα αυτό το πράγμα. Πέρα από το γυμνό ήταν και ο ρόλος ιδιαίτερος. Ήταν Netflix…» είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Διαφήμιση - Advertisement