Διαφήμιση - Advertisement
Άδωνις Γεωργιάδης: Σύντομα θα χαλαρώσουν τα μέτρα στις παραλίες - Gkourou.com Άδωνις Γεωργιάδης: Σύντομα θα χαλαρώσουν τα μέτρα στις παραλίες

Άδωνις Γεωργιάδης: Σύντομα θα χαλαρώσουν τα μέτρα στις παραλίες


Διαφήμιση - Advertisement


Πιο ελαστικά αναμένεται να γίνουν σύντομα τα μέτρα στις οργανωμένες παραλίες, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης στον ANT1.
«Σύντομα τα μέτρα θα γίνουν πιο ελαστικά στις παραλίες. Εμείς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τις απόψεις των ειδικών και τις ανάγκες των επιχειρήσεων». τόνισε

“Κάποια καταστήματα μπορούν να μην ανοίξουν”

Παράλληλα είπε πως “Όσες επιχειρήσεις του κλάδου εστίασης δεν έχουν τη δυνατότητα επέκτασης για τα τραπεζοκαθίσματα θα τους δοθεί η δυνατότητα να διατηρήσουν κλειστές τις επιχειρήσεις τους” τόνισε. Μπορεί να τους δώσουμε και την επιλογή να μην ανοίξουν. Να εξακολουθήσουν δηλαδή να έχουν το -40% και τους εργαζόμενούς τους σε αναστολή, προκειμένου να πάρουν τα 800 ευρώ”.

“Ξέρουμε ότι κάποια μέτρα δεν είναι εφαρμόσιμα”

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις είπε ο κ. Γεωργιάδης ότι, σε κάποιες περιπτώσεις, τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την εστίαση δεν είναι εφαρμόσιμα.
«Για αυτά τα καταστήματα θα υπάρξει πρόβλεψη. Για να είμαι όμως δίκαιος πρέπει να πω ότι μάθαμε από την ΑΑΔΕ ότι πολλά από αυτά παραδοσιακά το καλοκαίρι κλείνουν» σημείωσε ο ίδιος.
Για τα γυμναστήρια τέλος, ανέφερε ότι δέχεται συνεχώς αιτήματα για το άνοιγμά τους, ωστόσο προσδιορίζεται να ανοίξουν προς το τέλος Ιουνίου.
newsit

Διαφήμιση - Advertisement