Διαφήμιση - Advertisement
Λίπος στην κοιλιά: Με ποια ροφήματα θα το απομακρύνετε - Gkourou.com Λίπος στην κοιλιά: Με ποια ροφήματα θα το απομακρύνετε

Λίπος στην κοιλιά: Με ποια ροφήματα θα το απομακρύνετε


Διαφήμιση - Advertisement


Ο έλεγχος του βάρους και η διατήρησή του σε φυσιολογικά επίπεδα έχει θετική επίδραση σχεδόν σε κάθε τομέα της υγείας.
Είναι σημαντικό όμως αυτό να επιτυγχάνεται με υγιεινό τρόπο και όχι με ακραίες δίαιτες και στέρηση τροφής που προκαλεί απότομη μείωση του βάρους, τις περισσότερες φορές όμως οδηγεί γρήγορα στην επαναπρόσληψή του.

Δείτε ποια ροφήματα αυξάνουν τις καύσεις του οργανισμού και επιταχύνουν τον μεταβολικό ρυθμό, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια μείωσης του σωματικού βάρους και απαλλαγής από το «δύσκολο» λίπος στην περιοχή της κοιλιάς:
Πράσινο τσάι: Οι ευεργετικές του ιδιότητες είναι πασίγνωστες, αφού, μεταξύ άλλων, έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι προστατεύει από τον καρκίνο. Το πράσινο τσάι έχει όμως και μία ακόμα ιδιότητα: στέλνει στο σώμα σήμα να αυξήσει τον μεταβολισμό λίγη ώρα μετά την κατανάλωσή του. Έρευνες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση 3-5 φλιτζανιών πράσινου τσαγιού καθημερινά για περίοδο μίας εβδομάδας, ωθεί το σώμα να κάψει το 35-43% των αποθεμάτων λίπους.
Χυμοί λαχανικών: Kαταναλώνετε ένα ποτήρι χυμού λαχανικών πριν από κάθε κύριο γεύμα μέσα στην ημέρα. Έρευνα από το πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ έδειξε ότι ένα ποτήρι χυμού λαχανικών πριν από το δείπνο, κάνει το σώμα να καίει κατά μέσο όρο 135 περισσότερες θερμίδες.
Αφέψημα με τζίντζερ, πράσινο τσάι, κύμινο και μέντα: Αποτελεί κλασικό ανατολίτικο αφέψημα, το οποίο έχει αποδειχτεί ότι αυξάνει τις καύσεις και βοηθά στην απώλεια των περιττών κιλών. Προσθέστε μια κουταλιά από το κάθε υλικό σε νερό και βράστε το μείγμα για 10 λεπτά. Δοκιμάστε να πιείτε αυτό το ρόφημα 3 ώρες πριν από κάθε κύριο γεύμα της ημέρας για περίοδο 15 ημερών και θα δείτε διαφορά στο σώμα σας.
Κρύο νερό: Το πιο απλό αλλά και ένα από τα πιο αποτελεσματικά στην προσπάθεια απώλειας σωματικού βάρους. Όταν πίνετε κρύο νερό, αναγκάζετε το σώμα σας να αυξήσει τις καύσεις του προκειμένου να ανεβάσει τη θερμοκρασία του νερού που καταναλώσατε και να την εξισώσει με εκείνη του σώματος. Έτσι καίτε περισσότερες θερμίδες.
Πηγή: onmed.gr

Διαφήμιση - Advertisement