Άγριες Μέλισσες: Ανοιχτή η συμμετοχή του Στάνκογλου στον δεύτερο κύκλο;
Ο Γιάννης Στάνκογλου μέσα από τον ρόλο του ως Θωμάς Κυπραίος στις "Άγριες Μέλισσες" αναστάτωσε το Διαφάνι και τη ζωή της Ελένης, αλλά αγαπήθηκε και από το κοινό. Ο ηθοποιός μίλησε στο TV Έθνος για τις εξελίξεις που θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς αλλά και αν θα παραμείνει στον δεύτερο κύκλο.

"Σε πρώτη φάση δεν θα δούμε ερωτικές σκηνές με τον Κυπραίο αλλά στο μέλλον θα υπάρξουν. Πότε θα γίνουν θα το δούμε. Υπάρχει πολύ προσοχή από το συνεργείο και από την παραγωγή ούτως ώστε όλα να είναι καθαρά. Τις πρώτες δύο εβδομάδες οι σκηνές που θα γυριστούν θα είναι ολιγομελείς και χωρίς επαφές. Στη συνέχεια θα επαναλάβουμε το τεστ για τον κορονοϊό και θα δούμε πώς θα κινηθούμε. Ξεκινάμε με αποστάσεις και χωρίς αγγίγματα" αναφέρει ο Γιάννης Στάνκογλου.
"Γίνεται προσπάθεια επανασύνδεσης με την Ελένη. Και από την πλευρά του Θωμά και από την δική της. Δεν έχω διαβάσει και εγώ παρακάτω, θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα μεταξύ τους" σημείωσε. Όσον αφορά το ενδεχόμενο να σταματήσει από τις Άγριες Μέλισσες απάντησε ότι "Πέρυσι το καλοκαίρι όταν μιλήσαμε για την σειρά ήξερα ότι θα κάνω 140 επεισόδια. Δεν είχαμε συζητήσει τι θα γίνει στη συνέχεια και ξέροντας πως η Μελίνα ήθελε να δώσει μια κατάληξη στην ιστορία του Κυπραίου αλλά και εγώ έχοντας προγραμματίσει παράσταση στην Επίδαυρο και περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, είχαμε κάνει αυτή τη συμφωνία. Τώρα που πολλά πράγματα έχουν ακυρωθεί θεατρικά, θα δούμε τι θα γίνει και τηλεοπτικά". Όπως αποκάλυψε η δυσκολότερη σκηνή που έκανε ήταν η δολοφονία του γιου του Νέστορα.