Αναστάσης Δαφνής: Η έκκληση της οικογένειας του δημοσιογράφου
Η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου Αναστάση Δαφνή που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών σκόρπισε θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο. Έπειτα από πολύμηνη μάχη, ο δημοσιογράφος άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας τους δικούς του ανθρώπους στο πένθος.
Η οικογένεια του Αναστάση Δαφνή μέσω ανάρτησης που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απευθύνει έκκληση προς όλους να σεβαστούν το πένθος της.

“Καλό ταξίδι Αναστάση… Μετά από πολύμηνη μάχη για τη ζωή του, ο αγαπημένος μας Αναστάσιος Ευάγγελος Δαφνής κατέληξε το πρωί του Σαββάτου 16/5/2020. Ο Αναστάσης έφυγε από τη ζωή, όμως μένει και θα μένει πάντα δίπλα μας σε κάθε χαμόγελο που μας πρόσφερε και σε κάθε όμορφη στιγμή που μας χάρισε. Έζησε τη ζωή του στο έπακρο, με τους δικούς του κανόνες και την ευχαριστήθηκε πραγματικά. Μπορεί η πορεία του δίπλα μας να ήταν σύντομη, ήταν όμως γεμάτη γέλια, χαρά και αγάπη. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη που μας προσφέρετε και την αγάπη που του δείξατε. Η επαγγελματική ζωή του Αναστάση ήταν πολύ συχνά μπροστά στις κάμερες, όμως σε αυτή τη δύσκολη περίοδο θα θέλαμε την κατανόηση, τη διακριτικότητα σας και το σεβασμό στο πένθος μας. -Η οικογένεια του”, αναφέρεται στην ανάρτηση.