Διαφήμιση - Advertisement
Τραγωδία στο Λουτράκι: Αυτά είναι τα τέσσερα θύματα στο γερμανικό καταφύγιο - Gkourou.com Τραγωδία στο Λουτράκι: Αυτά είναι τα τέσσερα θύματα στο γερμανικό καταφύγιο

Τραγωδία στο Λουτράκι: Αυτά είναι τα τέσσερα θύματα στο γερμανικό καταφύγιο


Διαφήμιση - Advertisement


Οικογενειάρχες και γνωστοί στην περιοχή, ήταν οι τέσσερις άνδρες που βρέθηκαν νεκροί χθες (16.05.2020) τα ξημερώματα σε υπόγειο καταφύγιο Γερμανών και παλιά αποθήκη πυρομαχικών, στο Λουτράκι σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ.

Πρόκειται για έναν 49χρονο πατέρα έξι παιδιών, ο οποίος τα τελευταία 15 χρονια ζούσε στο Λουτράκι, είχε ξενοδοχείο που στη συνέχεια έγινε οίκος ευγηρίας, έναν 45χρονο πατέρα δύο ανήλικων παιδιών που διατηρούσε συνεργείο αυτοκινήτων, έναν 72χρονο συνταξιούχο και πατέρα τεσσάρων παιδιών και έναν 37χρονο, ο οποίος φέρεται να είχε επαγγελματική σχέση με τον 45χρονο.
Σύμφωνα πάντα με την εκπομπή «Μαζί σου» η γυναίκα του 45χρονου, ήταν εκείνη που ειδοποίησε τις αρχές -καθώς γνώριζε πού βρισκόταν ο σύζυγός της- και έτσι κινητοποιήθηκε η Αστυνομία και άρχισε η αναζήτηση των τεσσάρων ανδρών. Από την πλευρά της, η σύζυγος του 72χρονου δήλωσε ότι έμαθε από τις ειδήσεις τον θάνατο του άντρα της.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, οι άνδρες φέρονται να άφησαν αρχικά τη γεννήτρια που είχαν μαζί τους, έξω από το καταφύγιο, αλλά στη συνέχεια την έβαλαν μέσα – ίσως λόγω του έντονου θορύβου και υπό τον φόβο μην τους ακούσουν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έσκαβαν, χωρίς όμως να έχει γίνει ακόμα γνωστό προς ποια κατεύθυνση και για ποιο λόγο.
Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Μαζί σου»
Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η γυναίκα του ενός εκ των τεσσάρων ατόμων που βρήκε τραγικό θάνατο, να γνώριζε το σημείο και μάλιστα να τους είχε πάει εκείνη με το αυτοκίνητό της, αφού στο σημείο δεν βρέθηκε κάποιο όχημα.
Το πιθανότερο σενάριο, που εξετάζουν οι Αρχές, είναι τα τέσσερα άτομα να έψαχναν για λίρες και ενδεχομένως βρήκαν τραγικό θάνατο στην προσπάθειά τους να πυροδοτήσουν κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό.

Διαφήμιση - Advertisement