Σοκ στην Καλλιθέα από την επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη: «Μάλλον έχασε το μάτι της»

Σοκ στην Καλλιθέα από την επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη: «Μάλλον έχασε το μάτι της»
Μάρτυρας περιγράφει τις δραματικές στιγμές μετά την επίθεση που δέχτηκε 34χρονη με βιτριόλι. «Ήταν παραμορφωμένη με αίματα στο πρόσωπο» λέει πολίτης που διατηρεί μαγαζί στο σημείο και είδε την τραυματισμένη γυναίκα να φωνάζει βοήθεια.
Δεν χωρά ανθρώπου νους την άγρια επίθεση με θύμα μια 34χρονη γυναίκα την Καλλιθέα, το πρωί της Τετάρτης (20.05.2020). Μια επίθεση με βιτριόλι, από άλλη γυναίκα.
Όλα έγιναν την ώρα που η 34χρονη έφτανε στη δουλειά της, στον πρώτο όροφο κτιρίου επί της οδού Θησέως στον αριθμό 214. Δεν μπορούσε να φανταστεί πως στην είσοδο του κτιρίου θα την περίμενε ο τρόμος.
Μια άλλη γυναίκα, που σύμφωνα με μαρτυρίες φορούσε χειρουργική μάσκα, την πλησίασε, της πέταξε βιτριόλι στο πρόσωπο και αμέσως έτρεξε να απομακρυνθεί.
Η 34χρονη άρχισε να φωνάζει βοήθεια. Δίπλα στην είσοδο όπου δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι υπάρχει ένα φαρμακείο. Μπήκε εκεί για να ζητήσει βοήθεια.
«Πετούσε τα ρούχα της γιατί την έκαιγαν» λέει ο μάρτυρας, που είδε την άτυχη 34χρονη με αίματα στο πρόσωπο από το βιτριόλι και παραμορφωμένη. «Μάλλον θα χάσει το μάτι της» εκτίμησε ο ίδιος.
newsit