Διαφήμιση - Advertisement
Φονικό στα Ανώγεια: Απολογείται σήμερα ο 29χρονος – «Η ζωή μου είναι πια κόλαση» - Gkourou.com Φονικό στα Ανώγεια: Απολογείται σήμερα ο 29χρονος – «Η ζωή μου είναι πια κόλαση»

Φονικό στα Ανώγεια: Απολογείται σήμερα ο 29χρονος – «Η ζωή μου είναι πια κόλαση»


Διαφήμιση - Advertisement


Ενώπιον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 29χρονος που κατηγορείται για τον φόνο 30χρονου κτηνοτρόφου στα Ανώγεια, αφού προηγουμένως ο 63χρονος πατέρας του είχε πέσει νεκρός κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού.
Ο 29χρονος καθ' ομολογίαν δράστης είχε ζητήσει τη Δευτέρα 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.



Από την πλευρά του, ο 29χρονος καθ' ομολογίαν δράστης και γιος του ενός θύματος, μίλησε μέσα από το κρατητήριο στον ΑΝΤ1 και περιέγραψε τα συναισθήματά του αναφορικά με την τραγωδία που εξελίχθηκε.
«Η ζωή μου είναι πια κόλαση. Δεν χωράει στο μυαλό μου ότι εγώ είμαι στη φυλακή και ο πατέρας μου στον τάφο. Τη στιγμή που εγώ ήμουν στην Αστυνομία, τον πατέρα μου τον κατεβάζανε στον τάφο. Ούτε στον χειρότερο μου εχθρό, θα ευχόμουν τέτοιο πράγμα», ανέφερε.
Οι συγγενείς του άλλου θύματος, του Γιώργου Ξυλούρη, επιμένουν ότι όλα ξεκίνησαν από τον γιο του Λευτέρη Καλομοίρη.
«Ήμουν στο σπίτι και άκουσα φωνές. Βγήκα και είδα τον 29χρονο να φωνάζει και να βρίζει. Τρεις άνδρες τον κρατούσαν αλλά αυτός δεν ηρεμούσε. Μέχρι να κατέβω, άκουσα πυροβολισμούς. Τρόμαξα τόσο που νομίζω ότι άκουσα τέσσερις. Βγήκα στον δρόμο και είδα τον Γιώργη (Ξυλούρη) να είναι πεσμένος κάτω και γύρω γύρω κόσμο», δήλωσε ένας εκ των συγγενών του κτηνοτρόφου.

Διαφήμιση - Advertisement