Διαφήμιση - Advertisement
Χαρδαλιάς: Οργή για… τους πονηρούς και παράταση απαγόρευσης κυκλοφορίας ως τις 27 Απριλίου! - Gkourou.com Χαρδαλιάς: Οργή για… τους πονηρούς και παράταση απαγόρευσης κυκλοφορίας ως τις 27 Απριλίου!

Χαρδαλιάς: Οργή για… τους πονηρούς και παράταση απαγόρευσης κυκλοφορίας ως τις 27 Απριλίου!


Διαφήμιση - Advertisement


“Δεν βλέπουν τι γίνεται στην Ευρώπη; Να ξέρουν αυτοί οι ανεύθυνοι ότι δεν θα κάνουμε βήμα πίσω”. Με αυτά τα λόγια, ο Νίκος Χαρδαλιάς έστειλε σαφή μηνύματα στους… πονηρούς και ανακοίνωσε παράταση των μέτρων για 3 εβδομάδες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Χαρδαλιά το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας  παρατείνεται για άλλες τρεις εβδομάδες προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού, ενώ δεν έκρυψε την οργή του για κάποιους… πονηρούς.
«Τις τελευταίες εβδομάδες γίνεται μεγάλη προσπάθεια για τη προάσπιση της δημόσιας Υγείας. Ενώ η πλειοψηφία δείχνει υπομονή κάποιοι επιμένουν με τεχνάσματα να υπονομεύσουν την εθνική προσπάθεια. Δεν θα μείνουμε θεατές στην αυξημένη κίνηση που είδαμε στις εθνικές και σε κάποιους παράδρομους. Η στάση τους είναι αντικοινωνική. Δεν βλέπουν τι γίνεται στην Ευρώπη; Να ξέρουν αυτοί οι ανεύθυνοι ότι δεν θα κάνουμε βήμα πίσω. Η ενότητα και η αποφασιστικότητα που έχει δείξει η ελληνική κοινωνία μας έχει επιτρέψει να ακολουθήσουμε μια άλλη πορεία με άλλες χώρες. Πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα με την ίδια επιμονή», είπε ο κ. Χαρδαλιάς.
newsit

Διαφήμιση - Advertisement