Διαφήμιση - Advertisement
Ένα MasterChef γεμάτο εκπλήξεις! Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο - Gkourou.com Ένα MasterChef γεμάτο εκπλήξεις! Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο

Ένα MasterChef γεμάτο εκπλήξεις! Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο


Διαφήμιση - Advertisement


Oι δεκατρείς μάγειρες του MasterChef θα βρεθούν την Κυριακή 29/3 στις 17:40 σε ένα ακόμα MasterClass για να παρακολουθήσουν φρέσκιες ιδέες. Ο Βαρθαλίτης, ο Τζον και ο Σταυρής, μουδιασμένοι ακόμα από την αποχώρηση του φίλου τους Δημοσθένη, ξεχωρίζουν, καθώς η θλίψη και η αυπνία, είναι έντονες στα πρόσωπά τους.

Τι καλύτερο όμως από τη μαγειρική, που είναι και η κινητήριος δύναμη του διαγωνισμού, για να τους βοηθήσει να αφυπνιστούν; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με βοηθό του τον Βαρθαλίτη, φτιάχνει γλυκιά τάρτα, έτσι για να τον γλυκάνει.

Ο Πάνος Ιωαννίδης θα γεμίσει με καπνούς την κουζίνα του MasterChef 4, βάζοντας επικίνδυνες ιδέες για κάποιους στο κεφάλι των διαγωνιζόμενων.

Καλεσμένος ο γνωστός chef Μιχάλης Μάρθας, ο οποίος διαλέγει για βοηθούς του, τους δύο Κύπριους του διαγωνισμού. Με τη βοήθειά τους μέσα στην κουζίνα, εξηγεί, με έναν απλό και μοναδικό τρόπο, πώς μέσα από την απλότητα των γεύσεων μπορούν να φτιάξουν οι μάγειρες του MasterChef 4 ένα βαθύτατα νόστιμο αλλά και πανέμορφο πιάτο.
zappit

Διαφήμιση - Advertisement