Διαφήμιση - Advertisement
Εξελίξεις στο MasterChef 4: Σταματούν και τα γυρίσματα λόγω κορωνοϊού -Βγαίνουν έξω οι παίκτες - Gkourou.com Εξελίξεις στο MasterChef 4: Σταματούν και τα γυρίσματα λόγω κορωνοϊού -Βγαίνουν έξω οι παίκτες

Εξελίξεις στο MasterChef 4: Σταματούν και τα γυρίσματα λόγω κορωνοϊού -Βγαίνουν έξω οι παίκτες


Διαφήμιση - Advertisement


Το MasterChef 4 παρέμενε με νέο πρόγραμμα στην ζώνη υψηλής τηλεθέασης ως και σήμερα, την ώρα που η πανδημία του κορωνοϊού έβαζε τον ανταγωνισμό σε «χειμερία νάρκη».
Μόλις χθες, το STAR ανακοίνωσε πως προχωρά σε μείωση των επεισοδίων του MasterChef 4, προκειμένου να συμμορφωθεί με τα νέα μέτρα πρόληψης από τον κορωνοϊό. Στο δελτίο Τύπου του καναλιού ωστόσο, ήταν ξεκάθαρο πως τα γυρίσματα συνεχίζονται με πιο αργούς ρυθμούς, όπως φυσικά και η διαδικασία του post-production, αφού πολλοί εργαζόμενοι στο MasterChef 4 εργάζονταν από το σπίτι.
Οι εργασίες επεξεργασίας των επεισοδίων, όπως script, μοντάζ, γραφικά, sound design, color correction, κλπ. γίνονται με καθυστερήσεις. Με όλα τα παραπάνω δεδομένα και λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, έλεγε η ανακοίνωση, θα προβάλλονται πλέον τρία επεισόδια MasterChef 4 την εβδομάδα (Δευτέρα έως Τετάρτη στις 21:00).

Ωστόσο, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το iefimerida.gr, η παραγωγή του MasterChef 4 αποφάσισε την πλήρη αναστολή των γυρισμάτων. Τα τελευταία γυρίσματα έγιναν την Τετάρτη και φυσικά, δεδομένων των συνθηκών, δεν είναι γνωστό πότε θα επανέλθουν παίκτες και κριτές.
Υπό αυτές τις συνθήκες, οι παίκτες που παρέμεναν στη διεκδίκηση του τίτλου στο σπίτι του MasterChef 4, θα επιστρέψουν στα σπίτια τους μέχρι νεοτέρας. Η παραγωγή του μαγειρικού διαγωνισμού είχε ξεκινήσει γυρίσματα πολύ νωρίς, από τα τέλη Οκτώβρη, ωστόσο, η διαδικασία δεν έχει σε καμία περίπτωση ολοκληρωθεί.
Ανά δύο εβδομάδες το Master Class, του MasterChef 4
Στη χθεσινή ενημέρωση του STAR, το κανάλι προχώρησε σε αλλαγή προγράμματος και την Κυριακή, αποσύροντας το Master Class. Σε επικοινωνία ωστόσο του iefimerida.gr με τους υπεύθυνους του σταθμού, μας ενημέρωσαν πως γίνεται προσπάθεια να προβάλλεται ένα Master Class του MasterChef 4, ανά δύο εβδομάδες.
Άλλωστε, οι ειδικές περιστάσεις που επιβάλλουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό ενδέχεται να αλλάξουν και τη διάρκεια των επεισοδίων του MasterChef 4, τα οποία μοντάρονται από τους εργαζόμενους αυτή την περίοδο.
Πηγή: iefimerida.gr

Διαφήμιση - Advertisement