Διαφήμιση - Advertisement
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για το πώς έμαθε η Φαίη Σκορδά ότι είναι θετική στον κορονοϊό - ΒΙΝΤΕΟ - Gkourou.com Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για το πώς έμαθε η Φαίη Σκορδά ότι είναι θετική στον κορονοϊό - ΒΙΝΤΕΟ

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για το πώς έμαθε η Φαίη Σκορδά ότι είναι θετική στον κορονοϊό - ΒΙΝΤΕΟ


Διαφήμιση - Advertisement



Τη συνομιλία που είχε το απόγευμα της Κυριακής με τη Φαίη Σκορδά,, αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Happy Day» η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, «η Φαίη Σκορδά είναι τελείως ασυμπτωματική. Μέχρι χθες το απόγευμα που μιλήσαμε στο τηλέφωνο δεν είχε το παραμικρό σύμπτωμα, ούτε δέκατα, ούτε πονόλαιμο ούτε μυικούς πόνους. Μπήκε στη διαδικασία να κάνει το τεστ όχι γιατί ήταν στην Ιταλία, όπως πολλοί την κατηγορούν γιατί ήταν στο pick η ασθένεια. Στην Ιταλία ήταν πριν ξεκινήσουν τα πολλά κρούσματα. Η Φαίη ανησύχησε με όλη αυτή την κουβέντα που γινόταν στα Στούντιο Κάπα για τα πιθανά κρούσματα στο YFSF και επειδή υπάρχουν κάποιοι συνεργάτες όπως η μακιγιέζ της, όπως κάποιοι εικονολήπτες που εργάζονται και στα δύο προγράμματα και επειδή μπαινοβγαίνουν 200 με 300 άτομα, επειδή έχει άγχος για την υγεία της, έχει θέμα με την καθαριότητα, είναι πάρα πολύ προσεκτική και συνεπής κλπ. έκανε προληπτικά το τεστ».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε επίσης ότι η γνωστή παρουσιάστρια «θεωρούσε βέβαιο ότι θα βγει αρνητικό.Όταν την πήραν από το νοσοκομείο και της είπαν “τα παιδιά σας είναι αρνητικά αλλά εσείς είστε θετική στον κορονοϊό”, σοκαρίστηκε, αιφνιδιάστηκε και δεν το περίμενε. Αμέσως ενημέρωσε τους πάντες, όλοι οι συνάδελφοί της είναι σε καραντίνα».
Πηγή βίντεο: gossip-tv.gr

Διαφήμιση - Advertisement