Διαφήμιση - Advertisement
Σήμερα στις 21:00 βγαίνουμε στο μπαλκόνι και χειροκροτάμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας - Gkourou.com Σήμερα στις 21:00 βγαίνουμε στο μπαλκόνι και χειροκροτάμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας

Σήμερα στις 21:00 βγαίνουμε στο μπαλκόνι και χειροκροτάμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας


Διαφήμιση - Advertisement


Στα χνάρια των Ισπανών αναμένεται να βαδίσουν σήμερα το βράδυ οι Έλληνες.
Χθες το βράδυ οι κάτοικοι της Ισπανίας βγήκαν στα μπαλκόνια τους και ένωσαν το χειροκρότημα τους για να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που εργάζονται στον τομέα της υγείας, στους γιατρούς, στους νοσηλευτές και στους εργαζομένους στα παραϊατρικά επαγγέλματα. «Σας ευχαριστούμε. Μας δίνεται δύναμη και ζωή. Σας δίνουμε την αγάπη μας και το χειροκρότημα μας», φώναξαν οι Ισπανοί.
Κάλεσμα για ανάλογη ενέργεια γίνεται και στη χώρα μας. Σύμφωνα με τη σχετικό κάλεσμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απόψε στις 21:00 "βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας".
Αναλυτικά το σχετικό κάλεσμα:

"Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21:00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας...Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας...Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο ...όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!"

Διαφήμιση - Advertisement