Διαφήμιση - Advertisement
Κορονοϊός- Συγκλονίζει η οικογένεια του 20χρονου προπονητή από την Ισπανία που πέθανε από τον ιό: "Δεν τον είδαμε ποτέ" - Gkourou.com Κορονοϊός- Συγκλονίζει η οικογένεια του 20χρονου προπονητή από την Ισπανία που πέθανε από τον ιό: "Δεν τον είδαμε ποτέ"

Κορονοϊός- Συγκλονίζει η οικογένεια του 20χρονου προπονητή από την Ισπανία που πέθανε από τον ιό: "Δεν τον είδαμε ποτέ"


Διαφήμιση - Advertisement


Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια του 20χρονου προπονητή ποδοσφαίρου που έχασε τη ζωή του από τον κορονοϊό στην Ισπανία. Ο Francisco Garcia άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Carlos Haya στη Μάλαγα, την Κυριακή. Ο θετός του πατέρας, ο Juan Fernandez, αναφέρθηκε στα όσα βίωσε ο 20χρονος πριν φύγει από τη ζωή εξαιτίας του ιού.
Ο Fernandez μιλώντας στην Sun Online είπε ότι ο άτυχος 20χρονος άρχισε να μην αισθάνεται καλά στις 6 Μαρτίου, αλλά θεώρησε ότι είναι ένα απλό κρύωμα. Τα συμπτώματα επέμειναν και στις 9 Μαρτίου επισκέφθηκε τον γενικό γιατρό ο οποίος τον συμβούλευσε να πάρει παρακεταμόλη, πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό και να μείνει σπίτι. Η κατάστασή του συνέχισε να χειροτερεύει. Την επόμενη μέρα ο Fernandez μετέφερε τον 20χρονο σε κέντρο υγείας και οι γιατροί του χορήγησαν αντιβιοτικά και τον έστειλαν σπίτι. Στις 11 Μαρτίου ο Francisco Garcia δεν μπορούσε πια να σταθεί όρθιος, ανέβασε πυρετό και οι γονείς του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Από εκείνη την ημέρα ο 20χρονος προπονητής ποδοσφαίρου που διαγνώστηκε με πνευμονία μπήκε σε καραντίνα με τους γιατρούς να περιμένουν τα αποτελέσματα για κορονοϊό. Ο άτυχος 20χρονος βρέθηκε θετικός και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι παράλληλα πάσχει από λευχαιμία.
"Ξέραμε ότι ο κορονοϊός σκοτώνει αλλά δεν πιστεύαμε ότι θα σκοτώσει τον Francisco. Μας είπαν ότι πέθανε την Κυριακή. Τις τέσσερις ημέρες που έμεινε στο νοσοκομείο το μόνο που είχαμε ήταν τα τηλεφωνήματα με τους γιατρούς. Δεν μπορέσαμε να μιλήσουμε με τον Francisco. Δεν τον είδαμε ποτέ και δεν τον αποχαιρετίσαμε", είπε ο θετός πατέρας του 20χρονου.
"Τον πήγαν σε ένα νεκροταφείο χωρίς εμείς να μπορέσουμε να του πούμε το δικό μας αντίο. Δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε τι έχει συμβεί, πριν μια εβδομάδα ήμασταν μια κανονική οικογένεια", πρόσθεσε.
Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Διαφήμιση - Advertisement