Διαφήμιση - Advertisement
Open: Ανατροπή με πασίγνωστο πρόσωπο στο κανάλι του Σαββίδη - Gkourou.com Open: Ανατροπή με πασίγνωστο πρόσωπο στο κανάλι του Σαββίδη

Open: Ανατροπή με πασίγνωστο πρόσωπο στο κανάλι του Σαββίδη


Διαφήμιση - Advertisement



Σε ρυθμούς «Just the 2 of us» κινούνται στο κανάλι Open, ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη το μουσικό σόου που θα επιμεληθεί και θα παρουσιάσει ο Νίκος Κοκλώνης.
Ενώ σχεδόν όλοι οι διαγωνιζόμενοι έχουν κλείσει στο κανάλι του Open, αυτή που είναι στον αέρα είναι η κριτική επιτροπή. Μέχρι πρότινος, όπως είχε γίνει γνωστό, η μόνη σίγουρη ήταν η Άντζελα Δημητρίου, όμως φαίνεται όλα ανατράπηκαν.




Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κλεοπάτρας Πατλάκη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» του ΣΚΑΪ, η πασίγνωστη και αγαπημένη τραγουδίστρια δεν θα κάτσει στη μία εκ των θέσεων της κριτικής επιτροπής. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι, αν και το δημοσίευμα αναφέρει πως η παραγωγή είχε εισπράξει πολλές αρνητικές απαντήσεις από καλλιτέχνες για τη θέση του κριτή, εξαιτίας της παρουσίας της.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι επόμενοι στη λίστα είναι η Μπέττυ Μαγγίρα, η Μαρία Μπακοδήμου και ο Χρήστος Μάστορας.
Ακόμη, «παίζει» δυνατά και το όνομα ενός, που έχει καθίσει ξανά στο παρελθόν σε αντίστοιχη θέση. Το μυαλό όλων πάει στον Γιώργο Θεοφάνους
neaselida

Διαφήμιση - Advertisement