ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Η Φαίη Σκορδά είχε γνωρίσει τον Νίκο Ηλιόπουλο ενώ ήταν παντρεμένη ακόμα με τον Γιώργο Λιάγκα»

«Η Φαίη Σκορδά είχε γνωρίσει τον Νίκο Ηλιόπουλο ενώ ήταν παντρεμένη ακόμα με τον Γιώργο Λιάγκα»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αρκετές αποκαλύψεις έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή γύρω από το ειδύλλιο της Φαίης Σκορδά με τον Νίκο Ηλιόπουλο.
«Η αλήθεια είναι ότι όλοι αναρωτιούνταν αυτά τα χρόνια μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα για το πώς είναι, αν υπάρχει ένας άνδρας στη ζωή της που την κάνει να χαμογελά. Ακούγονταν διάφορα αλλά τίποτα δεν ήταν επιβεβαιωμένο. Η ίδια λοιπόν φαίνεται πως είναι και πάλι ερωτευμένη, τρία χρόνια μετά το διαζύγιο της. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι γύρω στον ένα χρόνο μαζί.  
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν της ήταν άγνωστος, παιδιά. Είναι ένα πρόσωπο των media, αλλά εκτός αυτού έχει μια εταιρία δική του στην οποία στήνουν ιστοσελίδες. Ένα από τα site που έχει στήσει είναι και αυτό της Φαίης Σκορδά. Ενδεχομένως τότε, αρκετά χρόνια πριν και ενώ ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Γιώργο, έγινε μια γνωριμία σε φιλικό επίπεδο. Ο άνθρωπος συνέχισε να ασχολείται με το σάιτ της, τα διάφορα προβλήματα, της διαχειριζόταν το site. Οπότε ήταν και ένας από τους ανθρώπους με τους οποίους ήταν κοντά η Φαίη. Τώρα σε ποια στιγμή αυτή γνωριμία μετετράπη σε φιλία και η φιλία σε έρωτα, αυτό το γνωρίζουν μόνο οι δυο τους» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day της Τετάρτης.

«Με τη Φαίη τα τελευταία χρόνια έχουμε απομακρυνθεί αρκετά αλλά την ξέρω αρκετά σαν άνθρωπο. Επιλέγει αυτή τη στιγμή να δημοσιοποιήσει τη σχέση της -γιατί μπορεί να μην ανέβασε η ίδια μία φωτογραφία στο Instagram αλλά ότι δημοσιεύεται στο HELLO που διευθυντής είναι ο πιο στενός της συνεργάτης, ο Άρης Καβατζίκης, δεν είναι τυχαίο. Είναι σίγουρα με την έγκρισή της! Αυτό σημαίνει ότι είναι καλά, ότι είναι έτοιμη να μιλήσει γι' αυτό το νέο κεφάλαιο και ότι δεν ήθελε να παίζει κρυφτούλι» συμπλήρωσε.ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ