Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση της Βαλεντίν





Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν, η οποία εξαφανίστηκε την προπαραμονή των Χριστουγέννων πηγαίνοντας στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς της στο Παγκράτι.
Ο πατέρας της προσήχθη μαζί με έξι φίλους του καθώς διαπιστώθηκαν παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών. Συγκεκριμένα, στο χώρο που διαμένουν οι επτά άνθρωποι, εντοπίστηκε ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας.
Έχει ζητηθεί και η συνδρομή των γαλλικών Αρχών για να ερευνήσουν το ενδεχόμενο το παιδί να βρίσκεται στη Γαλλία αναφέρει το Star.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση το τελευταία 24ωρο είναι ραγδαίες, καθώς ο πατέρας της 7χρονης καταθέτει στις Αρχές επί δύο μέρες.
Ο μετανάστης από το Κονγκό κατέθεσε εκ νέου, προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε η κόρη του, καθώς οι αστυνομικοί θεωρούν πως δεν τους είχε πει όλη την αλήθεια.
Ο ίδιος κλήθηκε να δώσεις εξηγήσεις για τις δύο φορές που εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, αλλά και για το ταξίδι που έκανε στη Γαλλία λίγους μήνες πριν την εξαφάνιση της Βαλεντίν.
Ο πατέρας της είχε πει στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ», αλλά και στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, πως άτομα από ΜΚΟ τον πλησίασαν και του ζήτησαν να τους δώσει για υιοθεσία το ανήλικο κορίτσι, τονίζοντας πως αυτός ουδέποτε σκέφτηκε να δώσει την κόρη του.
newsbeast