Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αναβάλλεται προγραμματισμένη συναυλία του - Gkourou.com Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αναβάλλεται προγραμματισμένη συναυλία του

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αναβάλλεται προγραμματισμένη συναυλία του


 


Προγραμματισμένη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη αναβάλλεται λόγω του χειρουργείου που έκανε πρόσφατα.

Όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη 30 Ιουλίου, η ζωντανή εμφάνιση που είχε σχεδιάσει ο τραγουδιστής στο Θέατρο Φλόκα στην Αρχαία Ολυμπία, στις 6 Αυγούστου, δεν θα πραγματοποιηθεί. Η συναυλία αναβάλλεται λόγω της πρόσφατης χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε ο καλλιτέχνης. Όπως έγινε γνωστό από την παραγωγή, η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Στην ανακοίνωση της παραγωγής αναφέρεται: «Ανακοίνωση εκ της παραγωγής. Αναβολή συναυλίας Μιχάλη Χατζηγιάννη. Λόγω έκτακτης χειρουργικής επέμβασης, στην οποία υποβλήθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για λόγους υγείας, η προγραμματισμένη συναυλία της Πέμπτης 6 Αυγούστου 2026, στο Θέατρο Ολυμπία Φλόκα, αναβάλλεται. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η αναπροσαρμογή του συνολικού προγράμματος εμφανίσεων του καλλιτέχνη. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Δείτε επίσης:

Άνοια: Η ξαφνική επιθυμία για 3 είδη τροφίμων ίσως αποτελεί πρώιμο σημάδι, σύμφωνα με ειδικούς

Χοληστερίνη: Η Νο1 τροφή που πρέπει να κόψουν οι άνω των 50 ετών για την μειώσουν

Καρδιολόγος προειδοποιεί: Οι άνθρωποι που πίνουν μόνο το πρωί καφέ έχουν μεγαλύτερο...

Το σημάδι στα πόδια που προειδοποιεί για καρκίνο στο πάγκρεας