Τραγωδία σημειώθηκε τα μεσάνυχτα προς Πέμπτη (25.06.2026) στην Καλλιθέα, καθώς ένα παιδί 17 χρόνων βρέθηκε νεκρό, μετά από συμπλοκή, με τραύμα από μαχαίρι.
Η συμπλοκή έγινε λίγο μετά τις 12:00, όταν σύμφωνα με μαρτυρίες, τουλάχιστον 10 άτομα ξεκίνησαν να τσακώνονται μεταξύ τους στη μέση του δρόμου, με αποτέλεσμα ο ένας από αυτούς να βγάλει το μαχαίρι και να τραυματίσει τον 17χρονο.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον νεαρό και τον μετέφερε σε σοβαρή κατάσταση στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.
Αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή, προχωρώντας σε 14 προσαγωγές. Κατά τις έρευνες εντοπίστηκε το μαχαίρι όπου θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ταυτοποίηση.
Διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες του περιστατικού, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα κίνητρα της συμπλοκής φέρονται να είναι οπαδικά.
ΤΩΡΑ - Συνελήφθη ο δράστης που σκότωσε τον 17χρονο στην Αττικη
Δείτε επίσης:
Λορέντζο Καριέρε: Οι μήνες νοσηλείας και το τραγικό τέλος του! Από τι πέθανε, όλη η αλήθεια
Συνελήφθη για ναρκωτικά τραγουδίστρια που έκανε ντουέτο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό
Έρχεται ένας υπέροχος Αύγουστος για αυτά τα 3 ζώδια
Το σημάδι στα πόδια που προειδοποιεί για καρκίνο στο πάγκρεας

