Survivor spoiler 20-4: Τι θα συμβεί με τις ασυλίες την επόμενη εβδομάδα - Gkourou.com Survivor spoiler 20-4: Τι θα συμβεί με τις ασυλίες την επόμενη εβδομάδα

Survivor spoiler 20-4: Τι θα συμβεί με τις ασυλίες την επόμενη εβδομάδα





Η 15η εβδομάδα του Survivor είναι εδώ και όλα κινούνται στους ρυθμούς του μεγάλου Πάρτι της Ένωσης. Παίκτες και τηλεθεατές ετοιμάζονται για μια βραδιά γεμάτη λάμψη, καραόκε και τη φωνή του Νίκου Κουρκούλη, όμως η επόμενη μέρα φέρνει ανατροπές στο αγωνιστικό πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα των ασυλιών

Ξεχάστε τα αγωνίσματα για την Κυριακή! Το επεισόδιο της Ένωσης είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στη χαλάρωση και τη διασκέδαση των παικτών. Αυτό σημαίνει ότι η δράση μετατίθεται από τη Δευτέρα και μετά.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το επικρατέστερο σενάριο θέλει τη διεξαγωγή δύο ασυλιών αντί για τρεις. Αυτό αλλάζει τις ισορροπίες στο Συμβούλιο του Νησιού, καθώς κάθε ήττα θα "πονάει" περισσότερο, στέλνοντας πιθανότατα δύο υποψήφιους προς αποχώρηση από τη χαμένη ομάδα σε κάθε αγώνα.

Ποια ομάδα έχει το προβάδισμα;

Αν και οι Επαρχιώτες έρχονται με φόρα από τις συνεχόμενες νίκες της προηγούμενης εβδομάδας, η πλάστιγγα φαίνεται να γέρνει προς τους Αθηναίους.

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Survivor spoiler: Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τον 1o αγώνα ασυλίας την Δευτέρα 20-4

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ