Περιπλέκεται η υπόθεση της εξαφάνιση της 43χρονης μητέρας στο Ηράκλειο της Κρήτης καθώς ο πρώην σύντροφός της βρέθηκε νεκρός. Η γυναίκα παραμένει αγνοούμενη από την Κυριακή 19/4, ενώ με το θέμα ασχολήθηκαν σήμερα 22/4 και στην εκπομπή Το Πρωινό.
Η μητέρα της αγνοούμενης μίλησε ζωντανά στην εκπομπή ενώ ανέφερε ότι δεν γνώριζε και πολλά πράγματα για τη σχέση της κόρης της με τον αυτόχειρα καθώς ο σύζυγός της ήταν στο νοσοκομείο.
Σε κάποιο σημείο της κουβέντας, ο Γιώργος Λιάγκας τής έκανε μια ερώτηση για τον σύζυγό της, σχετικά με το αν γνωρίζει ότι η κόρη της αγνοείται, με την ίδια να διευκρινίζει πως ο άντρας πέθανε πριν από πέντε μήνες.
Ο Γιώργος Λιάγκας δεν το γνώριζε αυτό και της ζήτησε συγνώμη στον τηλεοπτικό αέρα.
«Ο σύζυγός σας που είναι στο νοσοκομείο έχει μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί;», ρώτησε ο παρουσιαστής και τον ενημέρωσε η γυναίκα ότι έφυγε από τη ζωή πριν μήνες.
«Αα πέθανε! Δεν το γνώριζα, συγνώμη. Σας ζητώ συγνώμη, συλλυπητήρια», της είπε άναυδος.
Survivor spoiler: Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τον 3o αγώνα ασυλίας την Τετάρτη 22-4

