Αγία Παρασκευή: Τραγική κατάληξη στην υπόθεση του ανιψιού του Γ. Μανισαλή - Gkourou.com Αγία Παρασκευή: Τραγική κατάληξη στην υπόθεση του ανιψιού του Γ. Μανισαλή

Αγία Παρασκευή: Τραγική κατάληξη στην υπόθεση του ανιψιού του Γ. Μανισαλή


 



Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση του Άκη Αξιώτη, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από τον πρωί της Τετάρτης 25 Μαρτίου από την Αγία Παρασκευή.

Ο Άκης Αξιώτης, ανιψιός και πνευματικός γιος του γνωστού μουσικοσυνθέτη Γιώργου Μανισαλή, είχε αφοσιωθεί στη μουσική από πολύ νεαρή ηλικία, με το μπουζούκι να αποτελεί σταθερή του συντροφιά.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα του 47χρονου δήλωσε: «Το βρήκα το παιδί σκοτωμένο. Ο ιατροδικαστής θα μας πει τώρα. Λένε ότι το έκανε μέσα σε ένα οικόπεδο. Μια γυναίκα πήρε τηλέφωνο την αστυνομία. Τα πάντα ήταν ο γιος μου, ταλαντούχος, έγραφε τραγούδια, έκανε, έπαιζε με τον θείο του, τον είχε σαν πατέρα του».

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Δείτε επίσης:

Βρέθηκε νεκρός σε παγκάκι: Το άδοξο τέλος του ηθoποιού που αγάπησε το κoινό στο «Τμήμα Ηθών»

Κλιματιστικό το βράδυ: Πόσο ρεύμα καίει αν μείνει αναμμένο για 8 ώρες

Τρόμος σε πτήση από Θεσσαλονίκη: «Ήταν 5 λεπτά κρεμασμένος έξω από το παράθυρο του αεροπλάνου, τον κρατούσε η σύζυγος»

Ο Χείρωνας στον Ταύρο για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια: Ένας νέος κύκλος ξεκινά για αυτά τα 4 ζώδια