Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη: Σε νοσοκομείο εκτάκτως λόγω αδιαθεσίας - Gkourou.com Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη: Σε νοσοκομείο εκτάκτως λόγω αδιαθεσίας

Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη: Σε νοσοκομείο εκτάκτως λόγω αδιαθεσίας


 



Εκτάκτως στο νοσοκομείο της Λάρισας βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (17.04.2026) η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, σύμφωνα με το onlarissa.gr. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν με το αυτοκίνητό της, μια ξαφνική αδιαθεσία την ανάγκασε να τροποποιήσει το πρόγραμμά της και να κατευθυνθεί στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, στη Λάρισα. Η επίσκεψη δεν ήταν προγραμματισμένη και προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση του ιατρικού προσωπικού.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη -όπως αναφέρει το onlarissa.gr- υποβλήθηκε σε μια σειρά από ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έγιναν για καθαρά προληπτικούς λόγους, προκειμένου να αποκλειστεί οποιοδήποτε περαιτέρω πρόβλημα. 

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρουν ότι η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη νοσηλεύτηκε για σύντομο χρονικό διάστημα σε θεραπευτήριο της Λάρισας, λόγω ήπιας στομαχικής διαταραχής. Η σύζυγος του πρωθυπουργού έχει επιστρέψει στην Αθήνα.

Survivor spoiler: Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τον 1o αγώνα ασυλίας την Δευτέρα 20-4

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ