Δύο μήνες μετά τον θάνατό της αποκαλύπτεται η απώλεια της κόρης της Γεωργίας Βασιλειάδου – Είχε χάσει το παιδί της από καρκίνο - Gkourou.com Δύο μήνες μετά τον θάνατό της αποκαλύπτεται η απώλεια της κόρης της Γεωργίας Βασιλειάδου – Είχε χάσει το παιδί της από καρκίνο

Δύο μήνες μετά τον θάνατό της αποκαλύπτεται η απώλεια της κόρης της Γεωργίας Βασιλειάδου – Είχε χάσει το παιδί της από καρκίνο


 



Η αντίστροφη μέτρηση για τη Φωτεινή Αποστολίδη, κόρης της Γεωργίας Βασιλιάδου φαίνεται πως ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2023.

 Ήταν η στιγμή που η μοίρα της επιφύλαξε το πιο σκληρό χτύπημα: τον θάνατο της κόρης της, Τζίνας, από καρκίνο. Η εγγονή της θρυλικής Γεωργίας Βασιλειάδου έφυγε νωρίς, αφήνοντας πίσω της ένα δυσαναπλήρωτο κενό που η μητέρα της δεν κατάφερε ποτέ να διαχειριστεί.

Από εκείνη τη μέρα, η γυναίκα που υπήρξε η λατρεία της «εκρηκτικής» κωμικού μας, επέλεξε τη σιωπή. Κλείστηκε στον εαυτό της, περιορίστηκε στους τέσσερις τοίχους του δωματίου της και διέκοψε σχεδόν κάθε επαφή με το περιβάλλον, αρνούμενη να μιλήσει ακόμα και στη δεύτερη κόρη της, η οποία στάθηκε βράχος δίπλα της μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η απώλεια της Τζίνας ήταν η χαριστική βολή. Άνθρωποι από τον στενό της κύκλο περιγράφουν μια γυναίκα που «έσβηνε» μέρα με τη μέρα, έχοντας χάσει κάθε επιθυμία να ανακαλέσει ακόμα και τις ένδοξες μνήμες από τα χρόνια που βρισκόταν στο πλευρό της μητέρας της.

Η Γεωργία Βασιλειάδου, που την είχε αποκτήσει σε ώριμη ηλικία, την είχε πάντα μαζί της στις πρόβες και τους θιάσους, συστήνοντάς την με καμάρι σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο ως το «στερνοπούλι» της.

Ωστόσο, όλη αυτή η λάμψη του παρελθόντος είχε πια ξεθωριάσει. Όπως έγινε γνωστό από την εφημερίδα Espresso, η Φωτεινή Αποστολίδη άφησε την τελευταία της πνοή πριν από δύο μήνες. Η είδηση κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με την οικογένεια να επιλέγει να την αποχαιρετήσει σε κλίμα βαθιάς οδύνης στο Κοιμητήριο Αμαρουσίου.

Το δράμα που βίωσε η οικογένεια τα τελευταία χρόνια αναδεικνύει τους ισχυρούς δεσμούς που ένωναν τις γυναίκες της δυναστείας Βασιλειάδου. Η Φωτεινή, μετά τον χαμό του παιδιού της, είχε γίνει πια μια «σκιά», αδυνατώντας να βρει παρηγοριά σε οτιδήποτε.

Η ταφή της πραγματοποιήθηκε σε πολύ στενό κύκλο, επισφραγίζοντας μια πορεία που ξεκίνησε μέσα στα φώτα και το χειροκρότημα των θεάτρων, για να καταλήξει σε έναν βουβό και μοναχικό επίλογο. Η απώλεια της κόρης της ήταν το γεγονός που την κατέβαλε οριστικά, αποδεικνύοντας πως κάποιες φορές ο πόνος της ψυχής υπερβαίνει τις αντοχές του σώματος.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ