Κι άλλη έξοδος ''βόμβα'' από το «Καλύτερα δε γίνεται» - Gkourou.com Κι άλλη έξοδος ''βόμβα'' από το «Καλύτερα δε γίνεται»

Κι άλλη έξοδος ''βόμβα'' από το «Καλύτερα δε γίνεται»


 


Και δεύτερο συνεργάτη πολλών ετών αναμένεται να αποχωριστεί τηλεοπτικά η Ναταλία Γερμανού στο τέλος της σεζόν.

Ένα βήμα πριν από την οριστική έξοδο από το «Καλύτερα δε γίνεται», έπειτα από πενταετή συνεργασία, βρίσκεται ο Γιάννης Κορδώνης, που επιμελείται τη δική του σατιρική στήλη «Σχοινί-Κορδώνης». Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife., μετά τη συμμετοχή του σε δοκιμαστικό του ΑΝΤ1, ο Γ. Κορδώνης δέχθηκε πρόταση από το κανάλι του Αμαρουσίου να ενταχθεί στην πρωινή εκπομπή της Ελένης Τσολάκη το Σαββατοκύριακο μεταφέροντας εκεί τη στήλη του, αλλά και να μετάσχει στη σατιρική εκπομπή που βρίσκεται στα σκαριά.

Παράλληλα, οριστικοποιείται και η αποχώρηση της Ναταλίας Αργυράκη, η οποία πηγαίνει στον ΣΚΑΪ για την εκπομπή του Κώστα Τσουρού.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ