Εύη Δαέλη: Τραγικές ώρες για τη «Φίφη» της σειράς «Ευτυχισμένοι Μαζί» - Gkourou.com Εύη Δαέλη: Τραγικές ώρες για τη «Φίφη» της σειράς «Ευτυχισμένοι Μαζί»

Εύη Δαέλη: Τραγικές ώρες για τη «Φίφη» της σειράς «Ευτυχισμένοι Μαζί»


 


 

Πένθος για την ηθοποιό Εύη Δαέλη η οποία τις τελευταίες ώρες θρηνεί για την μεγάλη απώλεια του πατέρα της.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Εύη Δαέλη ενημέρωσε για την κηδεία του πατέρα της, αυτή την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στον Ναό Αγίου Γεωργίου στο Αιγάλεω.

«Για τους αγαπημένους του που θέλουν να τον αποχαιρετήσουν» έγραψε χαρακτηριστικά η Εύη Δαέλη για το τελευταίο «αντίο» στον πατέρα της.  

Η νεαρή ηθοποιός γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τον πρώτο της ρόλο στη σειρά, «Ευτυχισμένοι Μαζί» όπου υποδύθηκε τη «Φίφη», την κόρη της Κατερίνας Λέχου, την περίοδο 2007-2009.

Η ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της.


 

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Δείτε επίσης:

Βρέθηκε νεκρός σε παγκάκι: Το άδοξο τέλος του ηθoποιού που αγάπησε το κoινό στο «Τμήμα Ηθών»

Κλιματιστικό το βράδυ: Πόσο ρεύμα καίει αν μείνει αναμμένο για 8 ώρες

Τρόμος σε πτήση από Θεσσαλονίκη: «Ήταν 5 λεπτά κρεμασμένος έξω από το παράθυρο του αεροπλάνου, τον κρατούσε η σύζυγος»

Ο Χείρωνας στον Ταύρο για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια: Ένας νέος κύκλος ξεκινά για αυτά τα 4 ζώδια