Διαφήμιση - Advertisement
Χρήστος Κούτρας για Μαρία Σάκκαρη: «Το τι οχετός ρίχτηκε στο διαδίκτυο είναι μυθικός» - Gkourou.com Χρήστος Κούτρας για Μαρία Σάκκαρη: «Το τι οχετός ρίχτηκε στο διαδίκτυο είναι μυθικός»

Χρήστος Κούτρας για Μαρία Σάκκαρη: «Το τι οχετός ρίχτηκε στο διαδίκτυο είναι μυθικός»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σημαιοφόροι της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για του Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι θα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η  Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος αναφέρθηκαν στη Μαρία Σάκκαρη και τις αντιδράσεις στο διαδίκτυο μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την αθλήτρια να παίρνει τη σημαία με απευθείας ανάθεση…

Ο Χρήστος Κούτρας σχολίασε μέσω της εκπομπής του: «Στη συζήτηση ενεπλάκη και το όνομα της Μαρίας Σάκκαρη, της διεθνής μας τενίστριας. Το τι οχετός ρίχτηκε στο διαδίκτυο είναι μυθικός. Μην ασχολείστε με το να σχολιάζετε τους άλλους, μην ασχολείστε με το να βγάλετε την κακία, δεν έχει νόημα. Ασχοληθείτε με τα του εαυτού σας, να δούμε τι γίνεται σαν κοινωνία, όχι συνέχεια στο μίσος και στις κουταμάρες», ανέφερε για τα έντονα σχόλια που δέχτηκε η τενίστρια.

«Μίσος, λάσπη, σπίλωση και σίγουρα η απόφαση της Ολυμπιακής Επιτροπής δεν είχε να κάνει με το τι γράφτηκε στο διαδίκτυο», πρόσθεσε ο Γιάννης Ντσούνος.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Δείτε επίσης:

Τα ανατριχιαστικά τελευταία λόγια πιλότου μοιραίας πτήσης με 228 νεκρούς

Ελίνα Παπίλα: Απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή της – Αδυνάτισε πολύ! Η φωτογραφία με μαγιό που σαρώνει

Κέιτ Μίντλετον: Χορεύει το «Gimme! Gimme! Gimme!» και γίνεται viral στο TikTok!


Διαφήμιση - Advertisement